Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Setembre del 2023
COMERÇ LOCAL

Cases de l'Horta dóna 2.000 euros al Punt d'Aliments

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha rebut a Lluis Planells, soci de la immobiliària que ha fet lliurament de la donació després d'aconseguir el segon premi d'Inmosolidarios

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha rebut a Lluis Planells, soci de la immobiliària Cases de l'Horta, que ha fet lliurament al Punt d'Aliments de Torrent, els 2.000 euros reeixits, després de quedar segons en els IV Premis nacionals Inmosolidarios 2023, gràcies a la "Bunyolà Solidària de Cases de l'Horta" que van realitzar el passat 15 de març.

 

"Cal retornar al poble el que ell t'aporta", ha assenyalat Planells. Per aqueix motiu va nàixer la iniciativa de realitzar una "bunyolà solidària" fa uns anys en aquesta immobiliària torrentina, que ja ha recollit 3 tones d'aliments solidaris en totes les seues edicions. En la qual van dur a terme el passat 15 de març de 2023 van aconseguir recaptar 1 tona d'aliments, gràcies a l'intercanvi de bunyols per aliments no peribles.

 

L'alcaldessa Amparo Folgado, ha agraït a Cases de l'Horta aquesta iniciativa, ja que "amb els vostres bunyols solidaris demostreu que es pot ser solidari en qualsevol època de l'any, no solament per Nadal, i que sou una empresa compromesa amb la seua ciutat i amb les necessitats dels seus veïns, per aqueixa raó, moltíssimes gràcies en nom de la ciutat de Torrent", ha afirmat Folgado.

 

Cases de l'Horta ha aconseguit el segon premi compartit amb una altra immobiliària, per la qual cosa ha aconseguit 2.000 euros que ara són donats al Punt d'Aliments de Torrent. Els premis "Inmosolidarios" són oferits per la Unió de Crèdits Immobiliaris (UCI) i Cases de l'Horta ha aconseguit el segon lloc, gràcies a la iniciativa de bunyols solidaris.

 

Lluis Planells també ha assenyalat que per a la pròxima edició de la "Bunyolà Solidària Cases de l'Horta" volen fer partícips a més empreses de la zona, per a poder recollir molts més aliments solidaris. L'Ajuntament de Torrent, per part seua, tornarà a col·laborar perquè siga tot un èxit la "bunyolà solidària" de falles 2024.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.26.159

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.