Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 13 de Setembre del 2023
MOBILITAT

Arranca la Setmana de la Mobilitat baix el lema "Humanitza la teua ciutat"

L'agenda d'activitats comença el 16 de setembre i s'estendrà fins al dia 22 en el qual es podrà gaudir d'eixides amb bicicleta, xarrades, tallers infantils i una fira de vehicles elèctrics

Baix el lema "Humanitza la teua ciutat" arrancarà el pròxim 16 de setembre la Setmana Europea de la Mobilitat a Torrent. L'agenda d'activitats s'estendrà fins al pròxim 22 de setembre amb eixides amb bicicleta, xarrades, tallers infantils i una fira de vehicles elèctrics en l'Avinguda al Vedat.
 

"Hem dissenyat el programa d'aquesta edició perquè siga inclusió i oferisca activitats per a tots els gustos i públics, amb eixides amb bici per a tota la família, xarrades informatives i debats, així com tallers infantils" ha explicat l'alcaldessa, Amparo Folgado, en la presentació davant els mitjans.
 

Per part seua, la regidora de Mobilitat, Sonia Roca, ha volgut reivindicar "els beneficis que té en la nostra salut la promoció d'hàbits saludables com el transport amb bicicleta, que ens permeten, al seu torn, reduir emissions i millorar la qualitat de l'aire que respirem". L'agenda d'activitats arrancarà el dissabte 16 de setembre amb una volta popular des de Parc Central al matí i el mateix dia tindrà lloc un passeig nocturn amb bicicleta amb les estreles de protagonistes gràcies a la col·laboració d'AstroTorrent.

 

El diumenge serà el torn de recórrer la ciutat amb el col·lectiu *Soterranya des de la Torre. Ja el dilluns a la vesprada està prevista una activitat viària per a xiquets i xiquetes en la plaça Unió Musical i tallers a càrrec del centre de Formació del Professorat. L'endemà l'activitat es trasllada a la plaça Major i amb l'associació de persones amb diversitat funcional ASADIT.
 

El dimecres serà una xarrada "Humanitza la teua ciutat" la que continue amb l'agenda d'activitats i on es parlarà sobre la ciutat del futur i aqueix mateix dia hi haurà una jornada de portes obertes de l'Espai de Solidaritat Parreño del Barri Xenillet gestionat per Soterranya. I per a tancar aquesta intensa setmana l'Avinguda al Vedat acollirà la Fira de Mobilitat Sostenible on els diferents concessionaris de Torrent presentaran els seus models de vehicles elèctrics durant els dies 21 i 22 de setembre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.97.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.