Dimecres, 23 de Octubre del 2024

Actualitzada Dimecres, 23 de Octubre del 2024 a les 11:09:13 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 13 de Setembre del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispànic Fuensanta inicia la pretemporada en el pavelló Anabel Medina

Dissabte passat 9 de setembre els equips masculins del CEF Hispanic Fuensanta van començar la pretemporada en l'Anabel Medina de Torrent, en una vetlada vespertina amb molts gols

L'Hispánic Fuensanta comença la pretemporada en l'Anabel Medina dissabte passat 9 de setembre els equips masculins del CEF Hispanic Fuensanta van iniciar la pretemporada en l'Anabel Medina de Torrent, en una vetlada vespertina amb molts gols. Arranque el “C” davant Agustins “B” en una trobada en el qual els de Torrent van aguantar bé fins al minut 18 de la primera meitat amb el 2-2 de l'electrònic, però la major qualitat i experiència dels valencians, va fer doblegar als de casa que van veure com la segona meitat els gols visitants van anar caient fins al 2-9 definitiu.

L'equip “B” s'enfrontava al FS Riba-roja de Túria de 1a Regional, una categoria superior que no es reflectia sobre el parc, pese al mal inici, sobretot en l'àmbit defensiu que porte als de Camp de Túria a avançar-se 0-3, temps i a reflexionar i corregir. Canvi i reacció torrentina que de seguida iguale la trobada, partit emocionant i vistós a més de gols que s'anaven alternant fins al xiulet final amb el 5-5 del marcador.

Per últim, tancava la vetlada el tercera divisió nacional que s'enfrontava al Picassent FS de 2a divisió nacional “B”, trobada molt igualada i emocionant amb moltes alternances en l'electrònic i que va servir per a presentar el Trofeu CEF Hispanic de Futbol Sala, victòria del Picassent 4-5 amb polèmica en els minuts finals en anul·lar un gol als de casa per entendre que la pilota havia fregat un cable que penjava del sostre del pavelló torrentí, al final de la trobada es va procedir al lliurament de trofeus i es realitze la foto final de germanor. La setmana vinent comença la nostra copa i el CEF Hispanic “C” s'enfrontarà a l'Aliança Quart “B”, el CEF Hispanic “B” ho farà davant Aliança Bº El Crist.

Finalment, el 3a Divisió Nacional començara la lliga el 16 de setembre en la pista de l'Alboraia FS, un dels equips amb aspiracions del grup a competir per l'ascens, mentre que l'Hispanic intentara partit a partit ficar-se en la part alta de la taula i perquè no somiar és gratis, arrere deixen una pretemporada molt exigent amb un empat a Elx davant Joventut, i una victòria davant Interciti a Alacant i la derrota davant Picassent FS de 2a B nacional.