Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 13 de Setembre del 2023

Torrent celebra el Dia Internacional del Xocolate

L'Ajuntament de Torrent s'uneix a la festivitat repartint barres del seu emblemàtic "xocolate de brioix" entre els seus veïns i veïnes

El 13 de setembre se celebra el Dia Internacional del Xocolate, una data important per a Torrent, ciutat xocolatera per excel·lència de la província de València. Com és ja tradició, l'Ajuntament de Torrent s'uneix a la festivitat repartint barres del seu emblemàtic "xocolate de brioix" entre els seus veïns.
 

Durant dècades, Torrent ha sigut conegut per la seua rica tradició xocolatera, arribant a albergar en el seu apogeu a més de 90 xicotets productors de xocolate artesà. Hui dia, malgrat els canvis en la indústria, la localitat manté visca la seua herència dolça amb quatre empreses que continuen elaborant el típic producte torrentí, com són Rafael Andreu, Pascual Andreu, Algarra i R. Marsilla, amb les diferents marques que comercialitzen.
 

Les empreses locals estan compromeses amb la innovació i la millora constant dels seus productes, buscant portar l'inconfusible sabor del xocolate a la tassa de Torrent a tots els racons d'Espanya i que, com des de fa moltíssims anys, arriben als forns de tot el país. Des del xocolate de brioix a la pedra més tradicional, l'elaboració de la qual ha sigut transmesa de generació en generació fins a les últimes tendències en xocolateria, les empreses torrentines estan decidides a mantindre la qualitat i autenticitat que caracteritzen als seus productes.
 

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha expressat el seu ferm compromís de promocionar i realçar aquest producte típic de la localitat. "El xocolate de Torrent és part de la nostra història i cultura. Volem que més persones en tota Espanya puguen gaudir del seu deliciós sabor i de la tradició que representa, jo mateixa el regale a cada personalitat que visita la nostra ciutat, són les nostres vitamines torrentines", ha assenyalat l'alcaldessa. L'Ajuntament de Torrent està treballant en noves iniciatives que continuaran impulsant la marca del Xocolate de Torrent i que s'aniran anunciant en el futur.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.3.32

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.