Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 12 de Setembre del 2023
SUCESSOS

Tres ferits i huit detinguts en una baralla multitudinària en el barri de Xenillet

Segons informa el diari Llevant, la intervenció de diverses patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional va evitar que un grup d'ètnia gitana donaren una pallissa a tres algerians després d'una discussió al carrer Malva-rosa

Tres ferits i huit detinguts en una baralla multitudinària en el barri de Xenillet. Segons informa el diari Llevant, la ràpida intervenció de diverses patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional va evitar que un grup d'ètnia gitana donaren una pallissa a tres algerians després d'una discussió al carrer Malva-rosa.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les sis de la vesprada del dilluns 11 de setembre quan es va produir una forta discussió en ple carrer els motius del qual es desconeixen, encara que tot a punta a les okupacions de pisos en el Xenillet i pels robatoris que, presumptament, cometen els veïns magrebins que van haver de refugiar-se en uns dels habitatges davant l'augment de la violència entre tots dos grups.

 

Segons compte el periòdic Llevant dos dels algerians amenaçaren amb armes als individus d'ètnia gitana des del balcó d'un pis. Després de la intimidació, un grup nombrós de veïns d'origen espanyol del Xenillet van començar a congregar-se en el lloc per a enfrontar-se als magrebins armats.

 

Armats amb pals, navalles i ganivets, els individus més violents van envoltar i van atacar a tres dels algerians, que es van defensar també amb armes, segons relata el diari. Després de rebre l'avís de la baralla multitudinària, patrulles de la Policia Local i Policia Nacional de Torrent van acudir amb urgència al lloc i van dissoldre la batussa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.205.186

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.