Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 12 de Setembre del 2023

El camp de Sant Gregori adequarà les seues instal·lacions a la categoria de 2a REF

També es preveu modificar el vallat perimetral del terreny de joc i la reforma integral dels lavabos dels usuaris amb un pressupost de 200.000 euros i que estaran finalitzades a la fi d'any

El camp de sant Gregori adequarà les seues instal·lacions a la categoria de 2a REF. També es preveu modificar el vallat perimetral del terreny de joc i la reforma integral dels lavabos dels usuaris amb un pressupost de 200.000 euros i que estaran finalitzades a la fi d'any. Concretament, el clos es troba en molt mal estat el que va provocar en la primera jornada de lliga que caiguera part d'una tanca que es trobava corroïda, però després d'una xicoteta intervenció va poder celebrar-se el partit.
 

 

Per aqueixa raó, el nou equip de govern de l'Ajuntament de Torrent, no ha volgut esperar ni un sol dia per a visitar les instal·lacions i posar en marxa les millores necessàries en l'estadi municipal. L'alcaldessa Amparo Folgado ha assenyalat sobre aquest tema que "el principal és la seguretat dels espectadors, dels jugadors, de les seues famílies i dels centenars de veïns de Torrent que cada setmana visiten aquestes instal·lacions esportives. Treballarem perquè com més prompte millor, estiguen en les condicions que mereix una gran ciutat com Torrent".

 

Per aqueixa raó, l'Ajuntament de Torrent es posarà a la feina, ateses les reivindicacions del Torrent C.F., des de fa anys, les particularitats que exigeix la categoria de 2a REF, però, sobretot, millorar la seguretat de les instal·lacions. El pla, que encara es troba en fase d'aprovació i posterior licitació, contempla la substitució del clos perimetral del terreny de joc i la reforma integral dels lavabos dels usuaris per un valor estimat de 200.000 euros, amb previsió de finalitzar totes dues intervencions abans que finalitze l'any.
 

"La ciutat de Torrent ha de tindre un camp de futbol modern, segur i l'altura del que s'espera d'ell, per això, no podem deixar passar ni un dia més amb un camp, el clos del qual cau a trossos i amb uns lavabos que no són dignes per a un camp municipal de Torrent", comenta l'alcaldessa Folgado.

 

El regidor d'esports, Guillermo Alonso del Real, també ha assenyalat que "el Sant Gregori és la casa del Torrent C.F. i representa a la nostra ciutat en el territori nacional, per la qual cosa hem d'actuar amb la celeritat més gran possible per a millorar tant la imatge que transmet com la seguretat de les instal·lacions, perquè jugadors, aficionats i visitants puguen gaudir com es mereixen".

 

Així mateix, des de la Fundació Esportiva Municipal i la regidoria d'urbanisme, s'està perfilant un projecte per a renovar la gespa del terreny de joc, que inclou també un estudi de càrregues en la graderia, la instal·lació de seients en les graderies contigües a tribuna –de manera que es puga computar l'aforament- i diverses actuacions per a millorar la imatge de l'estadi. No obstant això, en les pròximes setmanes es donarà a conéixer tota la informació sobre aquest tema.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.104.137

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.