Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Setembre del 2023
EDUCACIÓ

El PSOE exigeix a la conselleria d'educació que garantisca el servei de transport escolar

El primer dia de curs més de 100 alumnes del col·legi d'educació especial de L'Encarnació van haver d'acudir al centre pels seus propis mitjans després de quedar-se sense autobús escolar

El PSOE exigeix a la conselleria d'educació que garantisca el servei de transport escolar. El primer dia de curs més de 100 alumnes del col·legi d'educació especial de L'Encarnació van haver d'acudir al centre pels seus propis mitjans després de quedar-se sense autobús escolar.

 

A les 8.00 del matí, les famílies del Centre d'Educació Especial s'han trobat amb la desagradable sorpresa que l'autobús que havia de portar als xics i xiques del centre no feia acte de presència en les diferents parades d'autobús de les sis línies que cobreixen el servei. Pel que les mateixes famílies es van haver d'organitzar perquè els seus fills i filles pogueren arribar a les instal·lacions. D'aquesta manera, una part dels 115 xics amb necessitats especials que fan ús d'aquest servei han pogut iniciar, vesprada, el nou curs escolar.



Una situació de descoordinació que ha indignat a famílies i professionals que no entenen com ha pogut produir-se aquest fet, segons relata el PSOE. "Aquest greu incident que han hagut de patir en L'Encarnació és una mostra més del caos d'inici de curs escolar orquestrat pel govern del PP", expressa el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.



Representants de l'AMPA han denunciat la falta d'informació que ha generat incertesa i desconeixement entre les famílies. "Ens conten que han anomenat a Conselleria, a inspecció i a l'empresa i ningú els agafava el telèfon per a donar-los una explicació", explica Andrés Campos.



"Exigirem a Conselleria que es garantisca el correcte funcionament del servei i no s'atempte contra els drets i la dignitat de famílies i treballadors del centre", denúncia Campos. El Centre d'Educació Especial L'Encarnació va ser reformat i ampliat en 2019 i presta servei a unes 130 famílies de la comarca.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.211.46

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.