Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 12 de Setembre del 2023
EDUCACIÓ

Al voltant de 20.000 alumnes inicien el curs escolar a Torrent

Estudiants d'Infantil, Primària, ESO, Batxiller, Educació Especial i Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius s'han incorporat a les classes després de les vacances d'estiu

Al voltant de 20.000 alumnes inicien el curs escolar a Torrent. Estudiants d'Infantil, Primària, ESO, Batxiller, Educació Especial i Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius s'han incorporat a les classes després de les vacances d'estiu. En poques setmanes començaran també els alumnes de l'Escola d'Adults, Escola Oficial d'Idiomes, FP Bàsica de segona oportunitat i Programes Formatius de Qualificació Bàsica i Ensenyament Esportiu i Artístic.

 

L'alcaldessa Amparo Folgado i el regidor d'Educació, Guillermo Alonso del Real, han acompanyat a l'alumnat en aquesta jornada de benvinguda i transmetre'ls els seus millors desitjos per al nou curs escolar. "Ha sigut un plaer viure l'inici de curs al costat dels més xicotets i compartir amb ells les emocions d'un dia especial, únic i il·lusionant, en el que venen amb moltes ganes de continuar aprenent i, sobretot, de retrobar-se amb amics i professors", declara l'alcaldessa Folgado.

 

Tots dos han visitat el col·legi El Molí, per a visitar la nova aula del centre per a xiquets i xiquetes de 2 a 3 anys, que és una de les novetats en aquest inici de curs i ja és el sisé centre de Torrent a comptar amb aquest servei, sumant-se a les aules de Lope de Vega, Joan XXIII, Sant Joan Baptista, Verge del Rosari i Federico Maicas.

 

Sobre aquest tema, el regidor d'Educació, Guillermo Alonso del Real, destaca "la gran faena realitzada pels operaris perquè tot estiga a punt i en perfectes condicions en el dia de hui, ja que han habilitat en temps rècord un espai amb capacitat per a 18 estudiants amb accés propi, un pati amb sòl de seguretat de cautxú i un bany adaptat a les necessitats dels més xicotets que compleix tots els requisits de la normativa de la Generalitat".

 

L'edil també explica que "també s'han adaptat espais per a habilitar una nova aula de psicomotricitat i una nova ubicació de l'aula de l'alumnat de cinc anys". Posteriorment, ha visitat el col·legi Madre Sacramento, on han visitat les instal·lacions i els han mostrat la metodologia de treball del personal docent en els diferents trams d'edat.

 

Millora en els centres de Torrent
A més de l'habilitació de l'aula de 2 a 3 anys en el CEIP El Molí, l'Ajuntament de Torrent ha invertit una quantitat de 119.550 euros en actuacions de millora dels centres de Torrent durant els mesos d'estiu, que contemplen des de la pintura de despatxos i aules, al condicionament de façanes, l'adequació de les fonts i el pati o el manteniment dels sistemes elèctrics, entre altres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.8.148

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.