Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Setembre del 2023
EDUCACIÓ

130 alumnes del centre d'Educació Especial L'Encarnació es queden sense transport escolar

Tan sols 80 d'eixos alumnes han acudit al centre educatiu pels seus propis mitjans, la resta s'ha hagut de quedar a casa en el primer dia de classe

Al voltant de 130 alumnes del centre educatiu especial de L'Encarnació s'han quedat sense transport escolar en el primer dia de classe. Tan sols 80 d'eixos alumnes han pogut acudir al centre pels seus propis mitjans, la resta s'ha hagut de quedar a casa en el primer dia de classe. Segons han relatat des del centre, "al voltant de les 8:15 del matí els monitors han avisat al centre de l'absència d'autobusos en les diferents rutes que realitza l'empresa de transport i és quan han saltat les alarmes".
 

El mateix director del centre ens ha aclarit que, "durant la setmana passada s'havia gestionat tot amb la nova empresa de transport per a deixar-ho tot llest, però la nostra sorpresa ha sigut que no s'han presentat". El cap de l'equip directiu del centre s'ha posat en contacte amb l'empresa de transports la qual els ha informat que no han pogut complir el servei perquè no s'havien presentat els xofers al seu lloc de treball, "també hem intentat posar-nos en contacte amb la conselleria en dues ocasions, però ningú ens agafa el telèfon".



De moment, els alumnes del centre es troben en la seua hora del menjar i com ens aclareix Joan el seu director, "l'horari d'eixida és a les 14.00 hores, 17 famílies venen i es van caminant a casa, la resta el fan en transport escolar a les 14.30, de moment no tenim constància de si tindrem o no servei, ni per part de conselleria ni per part de la mateixa empresa concessionària del servei, és una vergonya. I no solament ens ha passat a nosaltres, sabem que altres col·legis de València estan en aquesta mateixa situació" aclareix el màxim responsable del centre d'educació espacial.



El primer tinent d'alcalde i responsable de la delegació d'Educació, Guillermo Alonso del Real ha estat este matí intentan contactar amb la Conselleria. Finalment, els col·legis han rebut per part de conselleria la confirmació de que el transport de tornada estaba garantitzat hui per a quan acaben les classes.  
 

El portaveu del Partit Socialista, Andrés Campos, acusa la conselleria d'educació de "no fer el seu treball deixant a més de 100 alumnes sense transport en el primer dia de classe". Però també ha tingut paraules per a l'alcaldessa de Torrent del PP, que gestiona també la conselleria d'Educació, "segur que no li veiem fent-se una foto a la porta del col·legi".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.86.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.