Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Setembre del 2023

L'Auditori arranca la temporada de tardor amb el cicle de Cinema Independent

El mes d'octubre, concretament del 20 al 22, arriba una nova edició del ja consolidat Festival de Flamenc

L'Auditori de Torrent inaugura la seua temporada de tardor amb la 3a edició del CICLE DE CINEMA INDEPENDENT (del 29 setembre a l'1 octubre) que, en aquesta ocasió, sota el títol "Actrius i actors darrere de la càmera", està dedicat a aquells intèrprets que han decidit fer un pas més en la seua carrera professional i passar-se a la direcció. Les projeccions, d'accés gratuït mitjançant invitació, estaran presentades pels seus directors, els qui també participaran en el posterior col·loqui, moderat per Jorge Castillejo (investigador i escriptor cinematogràfic, i membre de l'Acadèmia de Cinema). Així, comptarem amb la presència de LIZ LOBATO (Terra de les nostres mares), EDUARDO CASANOVA (La Pietat) i PAU DURÀ (Toscana).

 

El mes d'octubre (del 20 al 22) arriba una nova edició del ja consolidat FESTIVAL FLAMENC, que enguany tindrà les actuacions d'ANTONIO REY, un guitarrista complet en tots els sentits que s'ha guanyat el respecte i l'admiració del públic i dels músics i guitarristes de tot el món, premi Latin Grammy 2020 al Millor Àlbum de Flamenc; RANCAPINO XINÉS, cantaor considerat una gran figura consagrada dins del flamenc pur, hereu dels cantes de Cadis i defensor dels cantes tradicionals; i KARIME AMAYA, digna hereua de Carmen Amaya, la balladora universal més gran i venerada de tots els temps, Premi Revelació en el Festival de Jerez.

 

En l'apartat teatral, comptarem, entre altres, amb la visita d'ANTONIA SANT JOAN i el seu espectacle Entrevista amb la meua filla Mari (15 octubre); una nova producció del clàssic de misteri d'Agatha Christie, LA RATERA (2 desembre); i la XV Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro, que se celebrarà els diumenges del mes novembre.

 

La música, com sempre, ocupa un espai privilegiat en la programació de l'Auditori. Així, en l'apartat de la lírica, podrem gaudir d'un magnífic HOMENATGE A LUCIANO PAVAROTTI (8 octubre), de la mà de la soprano Simona Todaro Pavarotti, neboda-neta del tenor més famós de tots els temps; i de la posada en escena, per part de la companyia Òpera 2001, de DON GIOVANNI de W.A. Mozart (3 desembre).

 

En l'apartat simfònic, l'Auditori aposta per una original proposta de l'ORQUESTRA SIMFÒNICA FLAMENCA D'ESPANYA (9 desembre) que, sota el títol Màgia i follet del flamenc simfònic, oferirà un programa integrat per orquestracions d'obres de grans guitarristes flamencs com Vicente Amigo, Paco de Lucía o Vicente Riqueni.
La música per al públic jove arriba de la mà de _juno (4 novembre), la banda formada per Zahara i Martí Perarnau IV. Una forma única de fer música, amb nous sons que encaixen perfectament en el seu univers artístic. _BCN747 és el seu segon disc, ple de delicades cançons de pop fràgil i evanescent, principalment de temàtica romàntica. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.212.28

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.