Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Setembre del 2023

El PP critica que el PSOE es va gastar quasi 60.000 euros en publicitat del Pla Ficus

El seu secretari General, José Francisco Gozalvo afirma que, “el PSOE, amb els diners de tots, va pretendre vendre la seua gestió i el seu programa electoral als veïns de Torrent, encara que de poc els va servir, a un preu, que coneguem, de més de 50.000 €; una despesa en publicitat que ha quedat per a agafar pols davall d'escales i magatzems”

Els populars de Torrent han denunciat que, l'anterior consistori governat per Ros i el PSOE, va gastar en publicitat del seu Pla Ficus, la quantitat de 52.076,45 €, un fullet informatiu que va repartir a totes les cases de Torrent, com a informació municipal, però que era un complet programa electoral per al PSOE, costejat per tots els torrentins.

 

Ara, segons revelen des del PP de Torrent, una gran tirada d'aquests llibres informatius del Pla Ficus es troba en caixes, repartits per diferents estades municipals, en l'ostracisme i sense veure la llum, malgrat el seu desmesurat cost per a les arques municipals; una publicitat que no sols constava de llibres, sinó que també va comptar amb col·loquis i altres materials.

 

El secretari general de la formació popular en la capital de l'Horta Sud, Jose Francisco Gozalvo, ha manifestat que “el PSOE, amb els diners de tots, va pretendre vendre la seua gestió i el seu programa electoral als veïns de Torrent, encara que de poc els va servir, a un preu, que coneguem, de més de 50.000 €; una despesa en publicitat que ha quedat per a agafar pols davall d'escales i magatzems”.
 

 

El balafiament del govern de Ros fins a maig, i en any electoral, ha suposat que, a hores d'ara, no quede quasi de res del superàvit municipal, per la qual cosa l'actual govern local no disposa de romanent per a dedicar a inversions, que en moltes situacions són de caràcter urgent, a causa de l'abandó de la ciutat durant 8 anys del PSOE.
 

 

Un Pla Ficus sense cap criteri
El PP de Torrent també ha volgut recordar que, el Pla Ficus de Ros, va ser un compendi de malbarataments i desitjos urbanístics de l'anterior primer edil. Entre les actuacions recollides en aquest programa figurava un pla d'asfaltat, que ha costat 5 milions d'euros i que va pavimentar vies públiques en perfecte estat i recentment urbanitzades, deixant sense renovar trams molt deteriorats d'aqueixos mateixos carrers.

 

En definitiva, aquest pla aglutinava els immobles i locals municipals que Ros va comprar durant 8 anys, que no tenien ús ni finalitat concreta, com els locals de Federico Maicas, l'edifici de la Malaguenya o el Cinema Cervantes, a més dels seus pròxims ensomnis immobiliaris o de ‘ximo-anuncis’ de Puig pagats per tots els torrentins, com l'Agència de Seguretat Ferroviària.

 

Segons afirmen els populars, gran part dels projectes d'aquest pla eren sufragats per fons europeus, per la qual cosa la inversió real del govern de Ros era supèrflua.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.33.159

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.