Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Setembre del 2023

El PSOE acusa Folgado de fer un ús partidista de les comunicacions de l'Ajuntament

El principal partit de l'oposició ha denunciat que l'alcaldessa popular ha utilitzat l'últim rebut de l'aigua per a adjuntar una carta signada per ella en la qual "es fa autobombo i ataca, de manera injustificada, la gestió de l'anterior govern de la Generalitat"

El Partit Socialista acusa l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado de fer un ús partidista de les comunicacions de l'Ajuntament. El principal partit de l'oposició ha denunciat que la màxima edil popular ha utilitzat l'últim rebut de l'aigua per a adjuntar una carta signada per ella en la qual "es fa autobombo i ataca, de manera injustificada, la gestió de l'anterior govern de la Generalitat".
 

Segons el PSOE "l'ús partidista que s'està fent de manera indiscriminada dels recursos municipals per a enaltir la figura d'Amparo Folgado". Això ha provocat que el Grup Municipal Socialista haja presentat una carta a Aigües de l'Horta posant "en dubte un comportament que presenta algun qüestionament jurídic i, per descomptat, va en contra de qualsevol ètica d'utilització partidista d'institucions i organismes públics que han d'estar al marge d'aquestes pràctiques".
 

En opinió dels socialistes, "es tracta d'una manera de procedir molt greu que també es trasllada a les xarxes socials municipals, que s'han convertit en l'àlbum de fotos personal de la senyora Folgado i on, a més, s'ha començat a censurar comentaris de veïns i veïnes descontents amb la gestió municipal".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.179.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.