Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Setembre del 2023
SANITAT

Sanitat es compromet a obrir el centre de salut de Parc Central "al més prompte possible"

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i el primer tinent alcalde, Guillermo Alonso del Real, s'han reunit amb el conseller Marcià Gómez. En l'encontre han tractat l'obertura del nou Centre de Salut de Parc Central o la inclusió del Consultori Auxiliar del Vedat en el programa d'ambulatoris de la Generalitat Valenciana

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i primer tinent alcalde, Guillermo Alonso del Real, han visitat aquest matí les dependències de la Conselleria de Sanitat, on s'han reunit amb el conseller Marcià Gómez. En la visita s'han tractat temes com l'obertura del nou Centre de Salut de Parc Central, comprometent-se l'administració autonòmica al fet que el centre entre en funcionament com més prompte millor.

 

També s'ha parlat de la inclusió del Consultori Auxiliar del Vedat en el programa de construcció d'ambulatoris de la Generalitat Valenciana, complint, així mateix, amb la voluntat de la Conselleria i l'Ajuntament de substituir els barracons del consultori per unes instal·lacions d'obra. Igualment, s'han posat altres temes sobre la taula per a millorar l'atenció sanitària en el municipi, els quals s'aniran donant a conéixer de manera gradual en els pròxims mesos.



“Volem agrair tant al Consell, com al conseller Marcià Gómez, el tracte rebut i la dedicació que estan mostrant per a millorar les infraestructures i recursos sanitaris de la nostra ciutat. Un fet que repercutirà directament en la qualitat de vida i la cura de la salut dels nostres conveïns, que és pel que treballem dia a dia”, comenta l'alcaldessa Amparo Folgado.

 

Per part seua, el primer tinent alcalde, Guillermo Alonso del Real, destaca que “les mesures en les quals estem treballant ens permetran descongestionar els centres de salut de Torrent i millorar l'atenció dels usuaris, reduint temps d'espera i facilitant als sanitaris les millors condicions possibles per a fer el seu treball”.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.69.18

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.