Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de Setembre del 2023
EDUCACIÓ

Educació destina 120.000 euros per a la posada a punt dels centres escolars de Torrent

Aquesta inversió s'ha destinat a la pintura de despatxos i aules, el condicionament de façanes, l'adequació de les zones recreatives o el manteniment dels sistemes elèctrics, entre altres

Durant els mesos d'estiu l'Ajuntament de Torrent ha intensificat els treballs en els centres públics de la ciutat, de manera que tot estiga a punt i en les millors condicions de cara a l'inici del curs. "Es tracta d'una sèrie d'actuacions de millora de les instal·lacions, que contemplen des de la pintura de despatxos i aules, al condicionament de façanes, l'adequació de les fonts i el pati o el manteniment dels sistemes elèctrics, entre altres", explica el regidor responsable de Nous Espais, José Gozalvo.

 

El consistori torrentí ha destinat una inversió de 119.550 euros amb aquest propòsit, amb una partida de 87.750 euros ja realitzada -el que suposa el 73% de les actuacions previstes- i una altra per valor de 24.300 que s'anirà materialitzant en els pròxims dies. Igualment, també es contempla una inversió de 7.500 euros en el condicionament de les instal·lacions del CEIP L'Encarnació davant les pluges. D'altra banda, a la Casa de la Cultura s'ha instal·lat una nova il·luminació, que permetrà als usuaris de la biblioteca estudiar més còmodament.

 

Així mateix, com a novetat aquest curs Torrent disposarà d'una nova aula pública de 2-3 anys en el CEIP El Molí, que se suma a les ja disponibles en els centres de Lope de Vega, Joan XXI, Sant Joan Baptista, Verge del Rosari i Federico Maicas.

 

"Aquesta aula comptarà amb una capacitat de 18 estudiants, així com accés propi, un pati amb sòl de seguretat de cautxú i un bany adaptat a les necessitats dels xiquets i xiquetes d'aquestes edats, complint així amb la normativa que estableix la Generalitat per a aquesta mena d'instal·lacions", comenta el regidor d'Educació, Guillermo Alonso del Real, qui també destaca que "s'han adaptat espais per a habilitar una nova aula de psicomotricitat i una nova ubicació de l'aula de l'alumnat de cinc anys".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.24.124

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.