Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de Setembre del 2023
MÚSICA

L'Orquestra Horta Sud llança una nova convocatòria per a incorporar nous músics

S'ofereixen places per a estudiants en avançats nivells d'estudis musicals en els instruments de clarinet, contrabaix, fagot, flauta, oboé, percussió, trombó, trompa, trompeta, tuba, viola, violí i violoncel

L'Orquestra de l'Horta Sud (OHS) llança una nova convocatòria per a rebre a més alumnes i permetre que s'incorporen persones que cursen avançats nivells d'estudis musicals. L'OHS, que té el seu major suport en la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, ofereix places en els instruments de clarinet, contrabaix, fagot, flauta, oboé, percussió, trombó, trompa, trompeta, tuba, viola, violí i violoncel.

 

La convocatòria es dirigeix a estudiants que hagen superat almenys el tercer curs d'ensenyaments professionals, o que tinguen un nivell similar. Les persones interessades hauran de gravar un vídeo interpretant (sense corts ni edició) dos moviments o fragments d'obres de diferents estils. La duració del vídeo no ha d'excedir de quatre minuts. El vídeo, al costat de la resta de la informació requerida, haurà de presentar-se telemàticament abans del 22 de setembre en el següent formulari: https://forms.gle/P6Wq6DKjBhLbi8gH8

 

Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb els resultats en els dies següents a aqueixes dates. Per a qualsevol consulta, es podrà contactar amb l'organització en el correu electrònic de l'OHS: orquestrahortasud@gmail.com

 

L'Orquestra de l'Horta Sud afronta el seu tercer curs amb nous projectes i reptes. La formació musical, que va tindre un primer any de creació en 2021 i un segon exercici de presentació pública en 2022-2023, inicia al setembre la que serà la seua primera temporada oficial amb una nova convocatòria perquè puga incorporar-se més alumnes en els diferents instruments.

 

Al capdavant de l'equip tècnic de l'OHS estan el catedràtic del Real Conservatori de Madrid, Juan Luis Martínez, al costat dels docents Enric Parreño, com a codirector, i Óscar Abad, com a coordinador acadèmic. Així mateix, més d'una desena de professionals completen el professorat. De manera paral·lela, en aquests quasi tres anys d'existència, l'equip directiu ha gestionat diverses aliances amb conservatoris i societats musicals de l'àrea metropolitana de València.

 

Respecte al calendari per a aquest trimestre, la primera jornada formativa se celebrarà el 30 de setembre en horari matinal. En aqueixa jornada es realitzarà la presentació de la temporada, així com assajos parcials i conjunts amb el repertori elegit en aquest cicle per la direcció.

 

"La Mancomunitat de l'Horta Sud dóna suport a aquest tipus de projectes que fan gran la cultura de la música i donen la importància que mereixen als i les estudiants de música", ha afirmat el president de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Jose Francisco Cabanes. "Us animem des de la nostra entitat supramunicipal a acudir als concerts i les activitats que impulsa l'Orquestra Horta Sud", ha afegit Cabanes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.82.32

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.