Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 05 de Setembre del 2023
SANITAT

Sumant inicia la campanya a campanya "3.000 signatures per 2 bones raons"

El partit pretén que la Generalitat Valenciana incloga en els seus pressupostos l'hospital per a Torrent i un servei de pediatria en les urgències de la ciutat

Sumant per Torrent – Deicidix ha començat una recollida de signatures perquè s'incloguen en els pressupostos de la Generalitat Valenciana, que s'aproven el pròxim octubre, un hospital per a Torrent i un servei de pediatria en el servei d'urgències en els centres de salut. Amb la campanya "3.000 signatures per 2 bones raons" pretenen eixir al carrer per a recollir signatures que es presentaran en les Corts Valencianes.

 

La construcció d'un hospital per a la capital de l'Horta Sud es va anunciar a so de bombo i platerets pel govern de l'exalcaldessa de Torrent, Maria José Català en el qual inclús es van donar detalles com els 190 llits, 8 quiròfans i més de 20 especialitats mèdiques. La Generalitat Valenciana, presidida en aquells dies per Francisco Camps va instal·lar un cartell anunciat la pròxima construcció i del qual actualment no se sap res després de 15 anys.

 

"Aquest incompliment del Partit Popular se suma a la inoperància per l'hospital que ha mantingut el partit socialista durant els següents 8 anys de govern a Torrent" segons la formació de Sumant. "Quant al pediatre en servei d'urgències, i a l'obstinació en què no es tanquen els centres de salut de Torrent durant les vacances i festius és una lluita històrica del partit local. En 2016 Sumant per Torrent – decidix va presentar una queixa per tal motiu, i ha sigut objecte de denúncia en diverses ocasions en els mateixos plens de l'ajuntament", segons recorden des de Sumant.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.159.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.