Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 05 de Setembre del 2023
BENESTAR SOCIAL

L'Ajuntament agilitza els tràmits per a obtindre la Targeta d'usuari de Centres de Majors

Des del mes d'agost passat en Ramón y Cajal, 7 i sense cita prèvia, s'obté la targeta en l'acte amb dues fotografies de carnet, el seu DNI original i targeta SIP

L'Ajuntament de Torrent ha simplificat i reduït els tràmits per a l'obtenció de la Targeta d'Usuari de Centres de Majors. Des del passat 8 d'agost, les persones majors de 60 anys de Torrent que desitgen ser usuaris de qualsevol dels tres centres de majors de la localitat, solament hauran d'acudir a l'oficina d'atenció del carrer Ramón y Cajal, 7, sense necessitat de cita prèvia, amb dues fotografies de carnet, el seu DNI original i targeta SIP. En aquesta única visita a l'Ajuntament, la persona major ja eixirà amb la seua targeta d'usuari, sense necessitat de realitzar més tràmits.
 

El regidor de l'Àrea de Benestar Social, Arturo García ha assenyalat que "en aquest nou equip de govern, som molt conscients de les dificultats que tenen moltes persones majors per a poder demanar una cita en línia o realitzar tràmits complicats, per la qual cosa hem volgut simplificar i reduir aquests tràmits, perquè una sola visita al consistori, s'emporten al moment la seua targeta d'usuari de centres de majors".
 

La mesura està sent ben acollida pels majors de la ciutat, que agraeixen poder disposar del seu carnet d'usuari en una única visita al consistori, sense demanar cita, sense emplenar impresos, sense instàncies escrites i sense complicats per a molts d'ells, tràmits en línia.
 

Fins a aquest passat mes d'agost, perquè una persona major del municipi obtinguera el seu carnet d'usuari dels centres de majors de Torrent, els usuaris havien de presentar una instància en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament, devent primer demanar una cita de manera en línia o presencial.

 

Després d'aquesta primera visita, transcorreguts uns mesos la persona major havia de tornar al consistori per a recollir la targeta, mentre que ara podrà recollir-la en l'acte. En el cas en el qual la persona no es trobara a casa, havien d'acudir a l'oficina de Correus i fer cues, per a poder obtindre la seua targeta. Amb aquest carnet d'usuari, les persones majors de la localitat poden participar en les activitats que s'organitzen en els Centres de Majors Municipals: Sant Enric, Verge de l'Olivar i Bellido.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.158.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.