Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Setembre del 2023
MEDI AMBIENT

La DANA deixa més de 80 litres per metre quadrat a Torrent

El més fort de l'episodi de pluges es va produir la matinada del dissabte al diumenge on els bombers i policia local va haver de salvar a persones atrapades en els seus vehicles

La DANA deixa 80 litres per metre quadrat a Torrent durant el primer cap de setmana de setembre. El més fort de l'episodi de pluges es va produir la matinada del dissabte al diumenge on els bombers i policia local va haver de salvar a persones atrapades en els seus vehicles. També es van produir inundacions en baixos i garatges del terme municipal i del polígon del Mas del Jutge.
 

Davant l'alerta taronja que va decretar l'AEMET durant la jornada del dissabte i sobretot la matinada del diumenge, l'Ajuntament de Torrent va tancar al trànsit passos inferiors com el de Parc Central i també es va procedir a tallar els accessos al Pont Blau.

 

Els forts ruixats, que van caure al llarg de la nit, van provocar de nou les imatges de contenidors surant en la part alta del carrer Pare Méndez. Malgrat aquestes imatges, des del mateix consistori afirmen que, "el clavegueram ha funcionat i quan va deixar de ploure es va evacuar l'aigua en poc temps".

 

La mateixa alcaldessa que va acudir de matinada a supervisar les labors de Protecció Civil ha reconegut que "malgrat les labors de neteja prèvies a causa de la quantitat d'aigua que va caure en uns certs moments a Torrent va haver-hi moments crítics i complicats i agraïsc a les forces i cossos de seguretat de l'Estat el seu treball i lliurament ajudant als veïns i veïnes de Torrent i també als voluntaris de Protecció Civil que s'han deixat la pell durant tota la matinada".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.46.118

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.