Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Setembre del 2023
BÀSQUET

Torrent acull el V Torneig de bàsquet Ciutat de Torrent

El torneig donarà el tret d'eixida aquest pròxim dijous 7 de setembre amb equips de la talla de València Basket, Joventut de Badalona o Zalgiris Kaunas

El millor bàsquet torna aquesta setmana a la capital de L'Horta Sud de la mà del V Torneig Internacional Ciutat de Torrent, que reunirà, com cada any, a alguns dels talents en edat juvenil amb major projecció del panorama nacional i internacional. El torneig donarà el tret d'eixida aquest dijous, alternant l'escenari de les trobades entre el pavelló del Toll i l'Alberca i el pavelló El Vedat, on es disputarà el final diumenge que ve.
 

Compartint pista amb el conjunt local, el Nou Bàsquet Torrent, en aquesta edició participaran equips de renom en el bàsquet espanyol com el València Basket, Baxi Manresa, Movistar Estudiants i el Club Joventut de Badalona; juntament amb clubs de reconegut prestigi internacional com el Stella Azzurra (Itàlia), Zalgiris Kaunas (Lituània) i el Bears Academy (Dinamarca).

 

"Aquest torneig és una de les competicions més destacades i assentades en el calendari esportiu de Torrent, a causa de la gran qualitat dels jugadors que, any rere any, ens meravellen amb la seua qualitat en el joc i il·lusió per guanyar aquest torneig. Per aqueix motiu, volem convidar la ciutadania a gaudir d'aquest gran espectacle i que no perden l'oportunitat de dir en uns anys: Jo vaig veure jugar a...", comenta el regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.225.39

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.