Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 01 de Setembre del 2023
SUCESSOS

Torrent guarda un minut de silenci per l'assassinat masclista d'Alzira

La corporació municipal, a excepció de VOX han recordat a Raquel, la víctima número quaranta del que va d'any, a les portes del consistori. Des de l'equip de govern han anunciat que l'Ajuntament penjarà un crespó negre hui i cada vegada que es produïsca un assassinat masclista

La ciutat de Torrent ha guardat un minut de silenci per l'assassinat masclista ocorregut ahir a Alzira. La corporació municipal, a excepció de VOX han recordat a Raquel, la víctima número quaranta del que va d'any, a les portes del consistori. L'alcaldessa, Amparo Folgado, en trobar-se en la Diputació de València, ha guardat el minut de silenci en la plaça Manises.

 

Aquest minut de silenci ha estat embolicat en polèmica, ja que el Partit Socialista ha tornat a acusar el PP de "fer desaparéixer la pancarta oficial". Segons els socialistes demostra "una falta de compromís institucional contra la violència de gènere". A la foto remesa als mitjans es pot veure com el principal partit de l'oposició es manifestava a les portes de l'Ajuntament amb la seua pròpia pancarta al qual també s'ha unit el regidor de la coalició de Compromís, Podem i EU, Xavi Martí.

 

Des del Grup Socialista, la seua regidora Marina Olivares ha valorat la situació afirmant que “no ens podíem quedar callats davant aquesta vergonya de negar la violència masclista i de retirar la pancarta, és un gest que posa en evidència quins són els seus plantejaments de reculada i de negació dels assassinats masclistes, d'una de les situacions més greus que pateix la nostra societat”.
 

 

GOZALVO: "ÉS UNA UTILITZACIÓ POLÍTICA"

Davant aquestes acusacions el secretari general del Partit Popular a Torrent, José Francisco Gozalvo ha denunciat el que per al PP és "una utilització política" per part del PSOE de Torrent, del dolor després de l'últim assassinat de violència de gènere ocorregut a Alzira. “Des del Partit Popular condemnem aquest assassinat masclista mentre que el PSOE utilitza aquesta xacra per a intentar muntar espectacle contra l'equip de govern i emetre comunicats vergonyosos i enganyosos”, ha afirmat Gozalvo.
 

 

A més, Gozalvo ha subratllat que “per primera vegada, l'Ajuntament de Torrent ha penjat un llaç negre en la pantalla de la façana de l'edifici consistorial, com a mostra de rebuig enfront de la violència de gènere”. I que continuarà fent-ho cada vegada que es produïsca un assassinat per violència de gènere. 

 

El secretari del PP ha afirmat també que “aquest PSOE de Jesús Ros en l'oposició, només sap fer el ridícul i cridar l'atenció, només els preocupa una pancarta i no condemnar la violència de gènere, enfront de la xacra de la violència masclista, hauríem d'anar tots junts”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.198.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.