Dissabte, 21 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 19:26:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de Agost del 2023
SUCESSOS

Desmantellada una plantació en Torrent amb 130 plantes de marihuana

La responsable del cultiu de marihuana, una dona de 45 anys i amb antecedents policials, ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública

Agents de la Policia Nacional van desmantellar aquesta setmana en un habitatge de Torrent, una plantació de marihuana amb un total de 130 plantes i un pes de quasi 11 quilos, i han detingut a una dona de 45 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública.
 

Les investigacions, dutes a terme per agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat -UDYCO- de la Comissaria Policia Nacional de Torrent es van iniciar després de tindre coneixement a principis d'aquest mes que en una casa de l'esmentat municipi podria estar cultivant-se marihuana.
 

Els policies van establir un dispositiu de vigilància en els voltants de l'immoble, identificant als habitants del mateix i comprovant que hi havia una forta olor característica d'aquesta droga, provinent de la primera planta de l'habitatge.
 

Finalment, van registrar l'habitatge, on van localitzar una plantació de 130 plantes de marihuana en una de les habitacions de la primera planta. A més de droga, els investigadors també van localitzar nou transformadors, nou llums, dos ventiladors i dos aires condicionats. La responsable del cultiu de marihuana, una dona de 45 anys, ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública.
 

L'arrestada, amb antecedents policials, va quedar en llibertat després de ser informada de l'obligació legal de personar-se davant l'Autoritat Judicial quan fora requerida per a això.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.30.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.