Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 25 de Agost del 2023
MÚSICA

El cantautor Juanjo Pérez convida a mirar les constel·lacions amb "Una casa en Orión"

En esta nova cançó Pérez ens convida a mirar al cel i perdre's en ell. A deixar passar el temps i habitar en les seues constel·lacions, com Casiopea o Perseo

El cantautor Juanjo Pérez explora sonoritats orgàniques amb aquest nou treball, 'Una casa en Orión', single i videoclip, que obri el camí feia el seu pròxim disc. El nou single, “parla del present. No hi ha res més. Viure i sentir l'instant. Aqueix mateix que et cante: La immensitat davant nosaltres. Sense ningú més. Silenci i pau", comenta el cantautor.

En esta nova cançó Pérez ens convida a mirar al cel i perdre's en ell. A deixar passar el temps i habitar en les seues constel·lacions, com Casiopea o Perseo. O simplement comptar les Perseidas durant alguna nit estiuenca de juliol o agost.

'Una casa en Orión', com explica Juanjo, “és una cançó vital, on el més mínim so ho hem gravat amb manyaga i dedicació. Des del triangle que obri la tornada, passant pel violí, acordió i palmes, fins al metrònom que marca 70 ppm”.

En el seu enregistrament han intervingut: Juanjo Pérez: Guitarra i veu; Andrés Tejedor: Percussions; Diamantino: Baix Guitarra; Jorge Peiró: Acordió; Vicente Angulo: Violí; José Antonio Gallardo: Ocarina; Gravat, barrejat i masteritzat en Estudi 8.

 

MÚSICA SOLIDARIA
Juanjo Pérez en la seua faceta solidària forma part de la Fundació Músics per la Salut, l'objectiu de la qual és acompanyar i fer costat a persones relacionant música i salut. Aquest projecte liderat per Guillermo Giner aporta calidesa als hospitals i fa costat a les persones durant una de les experiències més difícils.

Des de 2015, la Fundació Músics per la Salut aporta moments de música, felicitat i benestar a pacients, residents, acompanyants i personal en 44 hospitals, 118 centres sociosanitaris i d'atenció a col·lectius desfavorits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.54.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.