Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de Agost del 2023
MEDI AMBIENT

Alerta groga en Torrent per temperatures próximes als 40 graus

La cinquena onada de calor de l'estiu està deixant temperatures de rècord. Les mínimes tampoc donen treva als torrentins i torrentines amb nits tòrrides de mínimes de 25 graus

La capital de l'Horta Sud torna a estar en alerta groga per altes temperatures davant la qual és ja la cinquena onada de calor d'aquest estiu. L'AEMET ha decretat una alerta per calor en tota la província de València, groga en el centre i taronja en el sud. Aquesta intensa calor s'accentuarà demà divendres on es viurà el pitjor d'aquest episodi de calor extrema a Torrent. Des de dilluns passat els torrentins i torrentines viuen dies de temperatures elevades i nits tòrrides on és difícil agafar el son.

 

Però aquesta calor té les hores comptades, concretament 48. A partir del dissabte començarà a descendir la calor fins a situar-lo en valors una mica alts però més habituals per a finals del mes d'agost. Davant aquest episodi extrem les autoritats sanitàries recomanen beure abundant líquid, vestir roba folgada i de colors clars i evitar fer exercici en l'exterior en les hores centrals del dia.
 

Risc extrem d'incendis
Torrent i la resta de la Comunitat Valenciana torna a estar en risc extrem per incendis després de diverses jornades de calor intensa i l'escassetat de pluges des que començara l'estiu. Per això des de l'Ajuntament estan prenent les mesures oportunes per a evitar incendis davant jornades d'extrema calor pel que ha activat els canons d'aigua a manera de prevenció en la zona boscosa del Vedat. També la Brigada Forestal patrulla el terme i vigila que es complisca la prohibició de fer foc en tot el terme municipal.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.31.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.