Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de Agost del 2023
POLÍTICA

Campos critica al PP de Torrent per posar-se medalles de la gestió socialista

El portaveu socialista ha denunciat que Amparo Folgado publique com gestió popular el treball del govern municipal socialista

El Partit socialista de Torrent ha denunciat la campanya del PP ficant en valor la gestió dels primers dos meses de govern en el que publiciten projectes iniciats durant l'anterior mandat. La nova alcaldessa del Partit Popular, Amparo Folgado ha enviat un fullet "en el qual reivindica els treballs de l'anterior equip de govern durant diversos anys de redacció de projectes i dotació pressupostària i licitacions es converteixen com si foren aconseguits en només dos mesos de govern".

Des del Grup Socialista s'ha enlletgit a la líder popular "l'intent de manipulació a la ciutadania a través de les seues permanents fotos i d'un fullet que no reflecteix la realitat de com funciona l'administració i de com s'aconsegueixen les millores per a la ciutat".


El portaveu municipal socialista, Andrés Campos, ha criticat amb duresa l'actitud d'Amparo Folgado per la seua falta de responsabilitat en la dació de comptes públics afirmant que “no es pot intentar mentir a la ciutadania posant-se medalles d'un treball que no ha fet, que havia estat criticant sistemàticament i ara intenta apropiar-li'l”.
 

CINC PROJECTES DE L'AJUNTAMENT

Segons el partit socialista, la signatura de l'ampliació del contracte de neteja és només un acte administratiu que faltava desrpés d'un procés administratiu de diversos anys des de la redacció dels plecs, licitació i tot el procés administratiu corresponent. "És, per tant, materialment impossible, que la Sra. Folgado haja tingut algun temps d'incidència en el desenvolupament d'aquest complex procés", assenyala Campos.

Respecte a les 89 càmeres de seguretat publicitades fa poc. La instal·lació de càmeres de seguretat "naix també d'un procés administratiu que s'inicia en exercicis anteriors i que culmina amb la seua instal·lació efectiva". A més Campos ha recordat les crítiques d'Amparo Folgado "que es va oposar a elles al gener d'aquest mateix any".


La Brigada forestal de El Vedat es altre punt que els socialstes reclamen com a gestió socialista. "Una creació dels equips de govern capitanejats per Jesús Ros i que Amparo Folgado va criticar durament, indicant que no tindria cap utilitat enfront de la positiva recepció que va tindre entre els veïns i veïnes de El Vedat". Este tema va ser molt controvertit per que el PP va estar reclamant durant molts plenos municipals la seua ficada en marxa i es va produïr quasi en eleccions. 

El projecte de la ciutat de la Justícia també va ser un punt d'enfrontament després d'eleccions, ja que va ser paralitzar per el Consell a poc de temps d'eleccions. Des de el PSOE diuen que es va preparar i va redactar per part de l'Ajuntament i, "a causa de l'alça de preus i la necessitat d'actualitzar el conveni econòmic amb la Generalitat, esta última va recuperar el projecte per a licitar-lo directament". Els socialistes insisten en que mai "va ser paralitzat enfront de la manipulació d'això que s'ha fet en les últimes setmanes".

Fianlment, respecte a les noves zones verdes, carril bici cap a Picanya, reurbanització de carrers, Campos assenyala que "tots aquests són projectes redactats, finançats i preparats dins del Pla *Ficus que va impulsar l'alcalde Jesús Ros. Des de l'entrada d'Amparo Folgado a l'Ajuntament l'única cosa que fa és fer-se fotos en iniciatives impulsades pel govern socialista".

Des de el PP no han volgut fer declaracions al respecte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.48.193

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.