Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 11:37:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 23 de Agost del 2023
POLÍTICA

Martí denuncia l’ús partidista de les xarxes socials de l’Ajuntament per part del PP

El Grup Municipal Compromís – Podem – Esquerra Unida ha denunciat l’ús partidista de les xarxes socials de l’Ajuntament per part del govern municipal del PP. El portaveu del grup, Xavi Martí ha recordat que este ús partidista també era habitual en la passada etapa de Jesús Ros, i consideren que només aterrar el nou govern tornen el PP a tornat a reproduir-se el mateixos vicis en la gestió municipal que varen criticar.


El Grup Municipal Compromís – Podem – Esquerra Unida denuncia que els comptes del consistori a les xarxes socials s’estan usant com a eina partidista, ja que l’alcaldessa Amparo Folgado o qualsevol altre càrrec del govern local estan omnipresents, inclús quan no té cap sentit per al contingut informatiu de la publicació. 


Consideren que és totalment lògic que isquen els representants del govern municipal a les fotos de les xarxes socials, però critiquen que l’ús actual està més relacionat amb publicitar-se que amb informar a la població torrentina sobre possibles solucions que es puguen proposar fronts els problemes del dia a dia en la gestió dels assumptes públics.  En especial destaquen el vídeo-posat en la pedrera abandonada de la Serra Perenxisa, en el que s’al·ludix a una presumpta restauració en funció de la redacció d’un projecte, el qual ja existix i es troba dipositat en la secció de Mines de la Conselleria d’Indústria i al Ministeri espanyol corresponent.

També, i en relació a la notícia del govern sobre el jaciment romà de l’Alter, des de Compromís-Podem-Esquerra Unida manifesten el seu escepticisme atenent el fet que fou el mateix Partido Popular el que va deixar enderrocar al 2014 una de les principals joies modernistes de Torrent, en referència al Xalet del Francés, on va residir José Castro Blanco, el primer naturòpata a l’Estat Espanyol.


Per això, des de el Grup Municipal Compromís-Podem-Esquerra Unida exigixen que les xarxes socials oficials del Ajuntament "siguen el més neutres possibles, dotant els canals del consistori torrentí d’una imparcialitat real de cara a la població torrentina, i afavorir així una democràcia el més sana possible".

Finalment, des del grup municipal recorden que el lloc de cap de premsa ha de ser imparcial atenent el fet que no forma part dels llocs d’assessors de govern, tot i que es proposa des del mateix. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.104.156

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.