Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 22 de Agost del 2023
DONA

La Casa de la Dona recuperarará els cursos de defensa personal amb la policía local

Els cursos de defensa personal seran gratuïts i estaran impartits per agents de policia local que estan preparades per a això

La regidoria d'Administració, Informació i Dona ha anunciat la recuperació dels cursos de defensa personal que s'impartien fins a 2019 a la Casa de la Dona.


Estos cursos se sumaran a la nova programació que s'està elaborant des de la Casa de la Dona per a el trimestre vinent i que segons ha afirmat el seu responsable, Amparo Chust, “volem que la Casa de la Dona abaste tot tipus d'activitats que siguen útils i pràctiques en el dia a dia, per a les dones i per a tota la família, una d'estes activitats seran els cursos de defensa personal, encara que el més desitjable és que mai s'haja de recórrer a eixos coneixements”.


Els cursos de defensa personal busquen conscienciar a les dones que elles poden ser un objectiu, aprenen a gestionar la por mitjançant eines senzilles i efectives amb les quals puguen neutralitzar el perill, defensar-se en cas d'agressió i eixir indemnes d'aquesta situació. Els cursos que seran gratuïts, estaran impartits per agents de policia local que estan preparades per a això. “No volem dones superguerreras però sí supervivents que puguen eixir indemnes en cas d'una agressió i poder alliberar-se ràpidament del seu agressor, per això és importantíssim recuperar els cursos de defensa personal”.


La Casa de la Dona és una prioritat per al govern de Torrent i la seua alcaldessa Amparo Folgado, d'aquí ve que es torne a oferir nocions per a la seguretat personal de les dones, que augmenten el seu apoderament i la confiança en si mateixes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.200.38

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.