Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 22 de Agost del 2023
CICLISME

La Volta Ciclista a Espanya passarà per Torrent el divendres 1 de setembre

El recorregut inclou el pas per Camí Reial i els carrers Mariano Puig Yago, Ramón y Cajal, Gómez Ferrer i carrer Picanya

La ciutat de Torrent serà testimoni del pas del pelotó de la Volta Ciclista a Espanya divendres que ve 1 de setembre. Els corredors participants en la competició, entre els quals hi haurà figures nacionals i internacionals, passaran pels carrers del municipi durant el recorregut de la setena etapa de la gran ronda ciclista espanyola, que eixirà d'Utiel i finalitzarà en la localitat d'Oliva. L'itinerari d'aqueix dia els portarà a completar un total de 200,8 quilòmetres sempre dins de la província de València.


En la seua arribada a Torrent, el pelotó recorrerà Camí Reial fins al carrer Mariano Puig Yago, per a després circular per Ramón y Cajal fins a Gómez Ferrer, per a després arribar fins al carrer Picanya, per la qual abandonaran la capital de l'Horta Sud. Posteriorment, el recorregut els conduirà a la ciutat de València, on l'etapa continuarà cap a localitats veïnes del sud de la província.


Segons l'horari de l'organització, està previst que el pas de la Volta per Torrent es produïsca al voltant de les 15.30 hores, podent avançar-se o endarrerir-se en funció de la velocitat mitjana dels ciclistes en l'etapa.


La llista de participants confirmats fins al moment en la gran ronda ciclista espanyola inclou noms com el recent guanyador del Tour de França 2023, Jonas Vingegaard, i el d'altres figures del ciclisme nacional i internacional com Primoz Roglic, Geraint Thomas, Remco Evenepoel, Enric Mas o Juan Ayuso.


Sobre aquest tema, el regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, comenta que “és un gran honor que la nostra ciutat forme part d'un dels esdeveniments més importants del món de l'esport, com és la prova regna del ciclisme nacional. Esperem que els nostres veïns i veïnes gaudisquen el màxim possible d'aquesta experiència tan especial i que els corredors puguen donar el millor de si”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.247.245

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.