Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 17 de Agost del 2023
URBANISME

Urbanisme continua les obres de millores en diversos carrers de Torrent

Està previst que les obres dels carrers Alcàsser, Sant Joaquim, Sant Miquel i Sant Lluís Bertran comencen en les pròximes setmanes

La delegació d'urbanisme ultima els detalls per a començar les obres amb les quals es renovarà la zona dels carrers Alcàsser, Sant Miquel i Sant Joaquim, a més de la regeneració de diversos espais al carrer Sant Lluís Bertran. S'espera que aquestes intervencions comencen a la fi d'agost o principis de setembre i es prolongaran durant els pròxims mesos.

 

Als carrers Alcàsser i Sant Joaquim es millorarà la zona amb paviment empedrat de formigó preparat per a la recollida d'aigües, que es complementarà amb la renovació de la xarxa de sanejament i pluvials, juntament amb la de proveïment d'aigua potable. Tot això amb un nou esquema de “plataforma única” amb itinerari per a trànsit rodat i vianants al mateix nivell, la qual cosa millorarà l'accessibilitat i també inclourà l'emplaçament de cinc escocells quadrats i una xarxa de reg per degoteig.

 

Les millores al carrer Sant Miquel inclouran de la mateixa manera una nova secció com a “plataforma única” que millorarà l'accessibilitat, la col·locació de llambordes prefabricades de formigó i la renovació de la xarxa de sanejament i d'aigua potable. Ací també es col·locaran embornals i es realitzaran escomeses domiciliàries o es renovaran les ja existents.

 

Aquestes actuacions estan cofinançades al 50% amb els Fons d'Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), comptant l'actuació per als carrers Alcàsser i Sant Joaquim amb un pressupost de 350.537 euros i un termini d'execució estimat de 7 mesos. Per part seua, les actuacions previstes al carrer Sant Miquel compta amb un pressupost d'adjudicació de 276.721,69 euros i un termini estimat d'execució de 4 mesos.
 

Regeneració al carrer Sant Lluís Bertran
Una altra de les zones que començarà la seua renovació pròximament és Sant Lluís Bertrán. Allí està prevista la urbanització del primer tram d'aquest carrer, mantenint l'espai per a l'estacionament, al mateix temps que s'incorporaran espais verds en la zona al costat del marge del barranc. Aquestes actuacions inclouran la reposició de serveis d'aigua potable, sanejament, enllumenat i l'execució d'una nova xarxa de drenatge.

 

De la mateixa manera, s'intervindrà en el tram al costat de la plaça circular, que serà renovada amb nou paviment, bancs i papereres. També es millorarà la zona de seguretat i la rampa d'accés. Al costat d'aquest espai es preveu la creació d'un parc caní amb bancs, pipican i papereres amb dispensador de bosses, a més d'una zona d'arbreda que connectarà amb el nou espai a través d'una vorera. El pressupost d'adjudicació per a aquestes actuacions és de 154.501,05 euros.

 

L'alcaldessa Amparo, que ha visitat aquestes ubicacions al costat del regidor d'Urbanisme, José Gozalvo, abans de la posada en marxa de les obres, ha assenyalat que des de l'Ajuntament donen “molta importància a aquesta mena d'intervencions en aquests espais perquè milloren la vida de les persones en llocs que formen part del seu dia a dia. És essencial que els renovem i els adaptem a les seues necessitats”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.23.97

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.