Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 14 de Agost del 2023
POLÍTICA

La Casa de la Dona elimina el servei d'intercanvi de roba, joguets i llibres

Los socialistas acusan a Amparo Chust que derivar este servicio a una asociación religiosa ubicada en El Vedat aprofitant el mes d'agost

La Casa de la Dona de Torrent ha informat a través de correu electrònic en un 14 d'agost que deixarà de prestar el servei de donació i recollida de roba, joguets, llibres… en les seues instal·lacions. Mitjançant mitjans digitals ha informat que “ja no es podran ni entregar ni recollir”.

En el mateix correu indiquen que aquest servei el prestarà el rober “La veu dels Pobres”, una associació privada de l'adreça, de la qual participa la nova regidora d'igualtat, Amparo Chust. Així mateix, els socialistes assenyalen que aquesta associació se situa en el Vedat, fora del nucli urbà i a més de mitja hora caminant de la Casa de la Dona.

Esta Associació que realitza una labor important i encomiable pertany a una Missió Eucarística promociona en els seus horaris de recollida de roba i joguets per a les dones usuàries els horaris de la missa que organitzen, una situació que critiquen els socialistes. 

Des del Grup Socialista s'ha valorat negativament la notícia de l'eliminació del servei a la Casa de la Dona. A través del seu portaveu Andrés Campos han afirmat que “no sols es tracta d'eliminar un servei que era positiu i útil, és una d'una manera de fer les coses que no és clara, aprofitant agost i desmuntant a poc a poc tot allò que signifique més igualtat, més justícia social i que entre dins d'una economia circular i solidària promoguda per l'administració”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.143.137

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.