Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 14 de Agost del 2023

Urbanisme aprofita l'agost per avançar obres en l 'entor dels barris de l'estació

És la primera fase d'unes obres que renovaran íntegrament la zona verda i les àrees de jocs infantils situades en el perímetre de les vies de Metrovalència

L'Ajuntament de Torrent ha començat a treballar en les obres de renovació de les zones verdes dels carrers Campoamor, Estació i Nou d’Octubre. Les actuacions posades en marxa aquest mes d'agost inclouen la implantació d'una infraestructura ciclopeatonal per a la connexió d'aquestes àrees dels carrers Campoamor i Estació amb el carril bici i per als vianants actualment existent en la carretera de Picanya. Les millores es complementaran amb l'adequació i la renovació de la jardineria i l'arbratge de la zona.

 

La construcció d'aquest nou recorregut ciclopeatonal és la primera fase d'unes obres que es prolongaran durant els pròxims mesos i que, en el seu conjunt, també permetran renovar íntegrament la zona verda i les àrees de jocs infantils situades en el perímetre de les vies de Metrovalència, la qual cosa crearà un nou espai urbà a la ciutat de Torrent.

 

L'alcaldessa Amparo Folgado ha visitat les obres en marxa d'aquest nou carril bici, del qual ha destacat que “és un projecte que es tornarà a ampliar en anys posteriors i forma part d'aqueixa via verda que permetrà que aquells als quals ens agrada anar a caminar o amb bici puguem fer-ho en condicions amb un carril ampli i còmode que puga ser compartit per totes les persones”.

 

Renovació de les zones dels carrers Estació i 9 d’Octubre
En la zona verda del carrer 9 d’Octubre es preveu un nou parc caní, la instal·lació de nou enllumenat públic i de la xarxa de drenatge i es plantaran noves espècies vegetals. El parc infantil del carrer Estació també es renovarà amb una nova superfície que millore la seguretat i la instal·lació de nous jocs. De la mateixa manera es preveu la demolició de paviments de la plaça i la seua posterior reposició, així com l'adequació de la jardineria amb noves plantacions i una xarxa de reg.

 


Obres en la plaça Sant Raimundo de Penyafort
De la mateixa forma, s'han posat en marxa les obres en la pròxima plaça de Sant Raimundo de Penyafort. Folgado, que també ha visitat aquestes actuacions indica que es tracta d'uns “treballs d'adequació i millora del mateix parc, on es posarà gespa i es millorarà l'àrea de jocs, exercicis i gimnàstica per als nostres majors.

 

També es millorarà la zona amb més bancs, amb l'àrea de jocs per a xiquets i es connectarà amb el camí de la ruta cap a Picanya”. Sobre els terminis i els temps de les obres, l'alcaldessa assenyala que “hem volgut fer-les a l'agost per a reduir les molèsties als veïns i que el mes de setembre ja estiguen en ús. Contactem amb les associacions que utilitzen la plaça per a afavorir l'accessibilitat en funció de les seues activitats i també hem intentat respondre a les necessitats del que demandaven els veïns”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.106.159

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.