Dimecres, 18 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimarts, 17 de Setembre del 2024 a les 11:05:09 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 10 de Agost del 2023
POLÍTICA

El PSOE ataca al PP per el pla de xoc de neteja abans d'arribar als 100 díes de govern

Els socialistes diuen que el pla de xoc era mentida i els populars acusen a Campos de pujar fotos “fake”

La neteja viària torna a enfrontar a PP i PSOE , abans que es complisquen els 100 primers dies de govern. De la cordialitat del traspàs de poders inicial s’ha tornat a la confrontació entre tots dos partits. Malgrat l’ampliació del contracte de l’única concessionària de neteja urbana que es va presentar, les queixes del servei de FCC es repeteixen com els últims anys.

 

El primer capítol d’aquesta nova guerra per la neteja es va iniciar després de l’anunci per part del Partit Popular de Torrent d’activar en festes un pla de xoc per a millorar la neteja viària que els populars van vendre com la solució a la brutícia als carrers d’etapa anterior, una situació que el PP va criticar abans de les eleccions en diverses rodes de premsa, amb comunicats i constants publicacions de fotos de contenidors desbordats en les seues xarxes i a través del seu periòdic de partit Torrent Al Dia. De fet va ser una de les promeses electorals de la candiudata i actual alcaldesa, Amparo Folgado

 

Després d'este anunci el PSOE no ha tardat a respondre, sense deixar passar els 100 dies de govern. i ha criticat als populars. “La neteja de la ciutat llueix però, per la seua absència”. Adverteixen de punts insalubres que poden atraure insectes i rosegadors i afirmen que “els veïns ens han alertat de l’acumulació de brutícia, contenidors curulls i abandó de zones d’instal·lacions esportives i d’oci”.

 

NOTÍCIES FAKE I PREGUNTES AL PLE MUNICIPAL

El portaveu socialista Andrés Campos ha criticat l’oportunisme de l’alcaldessa quan “el juny passat va anunciar un pla de xoc en neteja per a Torrent. O meteix o el seu súper pla ha fracassat”.

 

La resposta del PP ha sigut denunciar fotos Fake suposadament falses que els populars diuen que són de dies anteriors, i haurien sigut publicades després d’haver sigut netejada la zona. Des de el PSOE han llançat més fotos noves, en una guerra en la qual no deixen d’aparéixer contenidors desbordats o zones insalubres. La formació progressista registra una pregunta sobre si veritablement existeix algun Pla de Xoc i quins són els mitjans extraordinaris assignats a aquest.

 

El portaveu socialista, Andrés Campos, ha assenyalat que “entenem que és molt complex gestionar els serveis de neteja i més en aquestes dates, la qual cosa no és possible és anunciar “plans” que no existeixen i fer-se fotos mentre la brutícia continua acumulant-se en diferents zones de la ciutat i els disseminats”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.228.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.