Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 08 de Agost del 2023

Adjudicada la urbanització del carrer Sant Miquel amb una inversió de 200.000 euros

Aquesta obra està inclosa dins del Pla FICUS que va idear el Partit Socialista. Fonts del partit celebren que el govern popular tire avant aquest projecte

L'Ajuntament de Torrent ha adjudicat les obres de reurbanització del carrer *Sant Miquel amb una inversió de 228.695,61 euros. Es tracta d'una de les actuacions incloses en el Pla d'Impuls Urbà, una de les àrees d'intervenció del *FICUS, i que tenia com a objectiu la progressiva renovació de tot l'entorn del barri antic i que va presentar l'exalcalde Jesús Ros fa una mica més d'un any.
 

La zona d'actuació ocupa una superfície de 1.043,52 m² el que suposa tot el carrer Sant Miquel, la vorera dels nombres imparells del carrer Picassent fins a la cantonada amb el carrer Sant Francesc i les zones del carrer Alcàsser i carrer Picassent. La programació d'execució de les obres està prevista en 4 mesos, a comptar des del seu inici efectiu.
 

Des de l'equip socialista celebren que no s'haja frenat aquesta important obra per als veïns i veïnes del barri, que "suposarà una millora significativa en la seua qualitat de vida i una regeneració de l'entorn històric de la ciutat".
 

El portaveu socialista, Andrés Campos, ha celebrat la notícia reivindicant "la importància del Pla *Ficus com a eix central de les polítiques municipal durant els pròxims 4 anys. El Pla Ficus és una eina de treball que no entén de partits, és una planificació que està en marxa, té finançament i és imparable".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.50.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.