Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 03 de Agost del 2023
MEDI AMBIENT

La calor ens dona una treva durant 48 hores a Torrent

El canvi de direcció de vent deixarà els termòmetres fins a 10 graus per davall de la jornada del dimecres la més calorosa de la setmana amb màximes de 38 graus

Després d'una jornada de calor intensa, sembla que el canvi de direcció de vent ens donarà un respir que tan sols durarà 48 hores, ja que, els termòmetres començaran a pujar la jornada del dissabte per a tornar a estrényer el diumenge i l'inici de la setmana que ve. El dimecres ha sigut una de les jornades més caloroses del que portem d'estiu, tan sols superada pels més de 40 graus que van patir els torrentins i torrentines el passat 24 de juliol.
 

Les mínimes també han sigut tòrrides amb mínimes que en cap moment del mes de juliol han baixat dels 23 graus fins i tot s'ha arribat a viure nits de 27 graus de mínima com la patida la matinada d'aquest dimecres a hui dijous on ha sigut molt complicat agafar el son sense aire condicionat.
 

Aquest descens tèrmic també anirà acompanyat d'un descens de les mínimes que es quedaran en 21 o 22 graus per a tornar a pujar aquest cap de setmana i a principis de la setmana vinent. Les nits tòrrides les està provocant l'augment de la temperatura de la mar que en el Golf de València i a principis d'agost està a punt d'arribar als 30 graus, un rècord sense precedents que, segons els experts, portarà greus conseqüències a les nostres latituds, per la qual cosa la baixada dels termòmetres ajudarà al fet que la temperatura del Mediterrani descendisca d'aquest terrible rècord.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.152.53

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.