Dimecres, 04 de Octubre del 2023

Actualitzada Dimecres, 04 de Octubre del 2023 a les 11:10:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Agost del 2023
FUTBOL

Diputació de València inicia un projecte per a restaurar el "Camp dels Garrofers"

L'Ajuntament redactarà una memòria amb propostes per a recondicionar i revitalitzar aquest espai esportiu del Mas del Jutge propietat de la Diputació de València

La Diputació de València comença un projecte per a restaurar el "Camp dels Garrofers". Així s'ha compromés el diputat provincial Pedro Cuesta. El responsable de l'Àrea d'Esport i Turisme de la Diputació de València ha visitat el camp de futbol ‘Dels Garrofers’, una instal·lació esportiva situada en la zona de Mas del Jutge i la propietat del qual pertany a la Diputació de València.
 

Les actuals condicions d'aquests terrenys fan impossible la pràctica esportiva, per la qual cosa aquesta visita servirà per a estudiar possibles projectes que puguen donar ús i revitalitzen l'espai. Referent a això, l'alcaldessa Amparo Folgado ha assenyalat: “És un honor rebre a Pedro Cuesta i per fi tindre un diputat que visita la nostra ciutat. Ha vingut a conéixer l'estat d'aquest camp i ens ha demanat que traslladem un projecte de com ens agradaria condicionar-lo. És una manera de treballar per l'esport i pels torrentins”.

 

El diputat Cuesta, per la seua part ha assenyalat que “la nostra idea és veure les coses, que no ens les expliquen, per això hem volgut vindre a visitar les instal·lacions. Ara esperem una memòria i l'objectiu és poder endreçar aquest espai i recuperar-lo per als veïns de Torrent, que rebran l'ajuda de la Diputació”.

 

Guillermo Alonso del Real, regidor d'Esport i també present en la visita ha valorat positivament la trobada: “És absolutament necessari atendre peticions d'esportistes, actualment tenim moltes sol·licituds. Hi ha tanta gent que vol fer esport que no ens cap i hem de buscar solucions. La Diputació ha atés la nostra crida i creiem que amb un bon projecte i una bona memòria podrem donar servei a tots els torrentins”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.214.184.223

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.