Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Agost del 2023
MEDI AMBIENT

Torrent en alerta groga per temperatures que poden superar els 38 graus

No serà fins demà quan el vent canvie de direcció quan els termòmetres ens donaran un xicotet respir per a tornar a remuntar el cap de setmana

Torrent torna a estar en alerta groga per temperatures que poden superar els 38 graus. De nou serà el vent del sud el que dispare els termòmetres que poden fins i tot fregar els 40 graus en les hores centrals del dia. Sens dubte juliol ha sigut un mes extremadament càlid amb jornades d'autèntic rècord. També les mínimes han aconseguit temperatures més pròpies d'altres zones subtropicals amb mínimes de 27 graus i una humitat que feia difícil agafar el son.
 

El canvi climàtic està provocant que cada vegada més la Comunitat Valenciana viva nits tòrrides. A més s'ha batut un nou rècord, aquesta vegada de la temperatura de l'aigua de la boia del golf de València amb una màxima de 28,9 graus centígrads, una dada sense precedents i que preocupa molt als científics i experts en clima.
 

Però no tot són males notícies, a partir de demà el vent canviarà a nord el que farà que descendisquen els termòmetres a valors més normals, es notarà més a l'interior i en el nord, però els 6 graus menys s'agrairan també en el litoral i prelitoral. El divendres serà el dia més "fresc de la setmana" amb màximes de 30 graus i mínimes de 21 que caldrà gaudir-lo, ja que la calor tornarà i amb força el cap de setmana. Sens dubte aquest estiu de 2023 no té res a envejar al que patim en 2022.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.102.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.