Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Juliol del 2023
SUCCESSOS

Detingut un home per intentar assassinar en Torrent a la seua dona amb sis gavinetades

La dona, de 44 anys, ha sigut traslladada urgentment a l'Hospital General amb ferides per arma blanca en 2 axil·la, 1abdomen, i 3 en una cama

Una dona de 44 anys ha hagut de ser ingressa a l'Hospital General de València després de patir un atac presumptament per part del seu home. Els fets han succeït al carrer Vicente González Lizondo del barri de Genaro Palau a poca distància de la comissaria de Policia Nacional de Torrent al voltant de les 17.30 de la vesprada, quan la policia ha rebut un avís pel 112. 

 

Segons policials, el presumpte autor dels fets, un home que es trobava en l'habitatge amb al costat dels seus fills de 8 i 11 anys. En el dispositiu han participat 6 agents de policia local així com policia Nacional. Inicialment, s'ha posat en marxa el protocol de violència de gènere, però segons fons properes a la família i amics, el presumpte autor dels actes podria haver patit un brot psicòtic no detectat pels metges.

 

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha condenat el succés "Condemnem l'agressió que ha patit esta vesprada una veïna de Torrent, estem pendents de la seva evolució juntament amb la Conselleria d'Igualtat, en contacte també amb la seua família i els seus fills menors. Esperem que evolucione favorablement i garantim que tant l'Ajuntament com la Conselleria, estem pendents de la situació".

 

Segons fons municipals la dona este divendres continuaba ingressada en la UCI de l'Hospital General. Després de l'operació continua estable i es creu que dissabte passe a planta. Els xiquets es troben bé dins de la situació. L'Home continua detingut. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.86.74

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.