Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Juliol del 2023
OCUPACIÓ

Idea't organitza el curs "En direcció a l'èxit" amb l'objectiu d'ajudar a trobar ocupació

Aquest programa ofereix sis itineraris compostos de formació teòrica, pràctiques en empreses, un taller d'habilitats i tutories individualitzades

L'Ajuntament de Torrent i l'empresa municipal IDEA’T posen en marxa el programa d'inserció laboral “En direcció a l'èxit”, dirigit a millorar l'ocupabilitat de la ciutadania entre 18 i 65 anys amb una formació teòrica ajustada a les necessitats del mercat laboral, un taller d'habilitats per a la cerca d'ocupació i pràctiques en consolidades empreses del sector en qüestió, juntament amb nombroses tutories individuals per a fomentar un desenvolupament més personalitzat.

Aquest programa, cofinançat al 50% pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), s'emmarca en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent i es compon per sis itineraris diferents, amb quinze participants per cadascun dels blocs, Operacions bàsiques de cuina (350 h).

 

Arranjaments de peces i articles tèxtils (390 h). Muntatge d'instal·lacions electrotècniques (380 h). Serveis Auxiliars d'Estètica (360 h). Serveis de Control de Plagues [370 h (Requereix ESO o equivalent). Atenció sociosanitària en Institucions 450 h (Requereix ESO o equivalent).
 

Cal destacar que únicament queden places disponibles per al curs de “Servei de Control de Plagues”, encara que les persones que ho desitgen poden sol·licitar formar part de la bossa de reserva en els cursos restants, amb possibilitat d'incorporar-se més endavant. Per a inscriure's en el programa es pot contactar amb IDEA’T a través del telèfon 961111868 o l'adreça de correu electrònic ideat@torrent.es, així com de manera presencial en les oficines d'IDEA't (C/ València 42.)

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.44.192

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.