Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Juliol del 2023
EMPRESES

La Mancomunitat gestiona 75.000 en subvencions a empreses de la comarca

15 empreses de l'Horta Sud s'han beneficiat d'aquesta subvenció de 5.000 euros per companyia dirigida a projectes d'emprenedoria i microempresa

L'Agència de Desenvolupament Comarcal de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud ha gestionat 15 subvencions de 5.000 euros cadascuna per a petites empreses de la comarca en els sis primers mesos d'enguany. Un total de 15 empreses de l'Horta Sud han sigut beneficiàries d'aquesta ajuda dirigida a projectes d'emprenedoria i microempreses que sumen un total de 75.000 euros subvencionats.

 

De les subvencions gestionades, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, la subvenció “nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat, emprenedoria i microempreses” a la comarca ha sigut tramitada a través de la Mancomunitat per a un 60% de dones i un 40% d'homes. El domicili fiscal de les empreses beneficiàries es troba en els municipis de Xirivella, Alfafar, Benetússer, Alaquàs i Sedaví.

 

Respecte al tipus de projectes i activitats fetes per part de les empreses beneficiàries, quatre de les 15 estan relacionades amb l'estètica i la perruqueria mentre que dues ho estan amb la informàtica. La resta d'empreses abasten tota classe d'activitats des d'ultramarins fins a bars i cafeteries.

 

“Aquests 75.000 euros d'ajuda en el primer semestre de l'any per a petites empreses de la comarca segur que ajuden a fer més viables els projectes empresarials que generen riquesa a la nostra comarca” ha declarat José Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

 

El també alcalde de Sedaví ha afirmat que des de l'Agència de Desenvolupament Comarcal de la Mancomunitat es continuarà treballant per a “estar al costat de les petites empreses de la comarca, les persones autònomes i emprenedores, quedant sempre a la disposició de qualsevol dubte o ajuda que es puga prestar a la ciutadania de l'Horta Sud”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.41.15

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.