Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 19 de Juliol del 2023
BENESTAR SOCIAL

L'Ajuntament dona els joguets abandonats en l’Antic Mercat als més necessitats

Entre els objectes trobats també es troben algunes peces de gran valor patrimonial donades, que seran exposades pròximament en els museus de la ciutat, tal com ha manifestat l'alcaldessa Amparo Folgado

Entre els objectes trobats també es troben algunes peces de gran valor patrimonial donades, que seran exposades pròximament en els museus de la ciutat, tal com ha manifestat l'alcaldessa Amparo Folgado
 

L'Equip de Govern durà a terme en les pròximes setmanes un exhaustiu treball de reordenació i classificació de tot l'acumulat en els baixos de l'Antic Mercat, amb la finalitat d'aprofitar allò que estiga en bones condicions i donar-li un bon ús.
 

Així ho explica l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado: “És indignant el que s'estava fent amb els baixos de l’Antic Mercat, convertint-ho en un autèntic abocador municipal on no sols s'ha generat un gran focus de brutícia, sinó que, a més, algunes peces de gran valor patrimonial donats per la ciutadania romanien acumulant pols. Una cosa inacceptable, i per això les exposarem en els museus de Torrent perquè tothom puga apreciar-les”.
 

Així mateix, el regidor de Serveis Socials, Arturo García, qui ha visitat les dependències aquest mateix matí, ha anunciat que “donarem a una ONG els joguets i bolquers que hem trobat guardats i en bon estat, de manera que els xiquets i xiquetes més necessitats puguen donar-los ús. Perquè aqueixa és la raó per la qual treballem, per a millorar la vida de les persones”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.186.153

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.