Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 17 de Juliol del 2023
SUCESSOS

Desmantellada una plantació de marihuana en el Xenillet amb 1600 plantes

La Policia nacional ha detingut a dos homes imputats per un delicte de defraudació de fluid elèctric per un import que rondaria els 10.500 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut en el barri del Xenillet a dos homes de 22 i 27 anys, tots dos d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.
 

Les investigacions es van iniciar després de tindre coneixement els agents que en alguns dels habitatges de la zona hi havia un elevat i inusual consum de fluid elèctric, sent que a penes unes poques d'elles tenien donat d'alta el subministrament de consum elèctric. A més la forta olor de marihuana que desprenia un dels habitatges va aconseguir centralitzar la investigació i procedir a l'entrada i registre d'aquesta.
 

A l'interior de l'immoble, es van localitzar tres estades disposades per al cultiu de marihuana, intervenint un total de 1632 plantes d'aquesta substància en fase mitjana de creixement amb un pes total de 27,2 quilograms, a més d'11 aires condicionats, 55 transformadors, 59 focus, 39 ventiladors, 2 filtres i 2 extractors.
 

Després d'això van detindre a dos homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric que rondaria els 10.500 euros. Els arrestats, tots dos amb antecedents policials, una vegada sentits en declaració van ser posats en llibertat no sense abans ser informats de l'obligació legal de comparéixer davant l'autoritat judicial quan foren requerits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.74.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.