Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Juliol del 2023

El PP de Torrent recorda a Miguel Ángel Blanco en el XXVI aniversari del seu assassinat

Folgado: “no podem permetre que el record, l'exemple i la figura de Miguel àngel Blanco caiguen en l'oblit, no el mereixen ni ell ni la memòria de totes les víctimes del terrorisme d'ETA. És una mostra del que mai ha de tornar a succeir”

El Partit Popular de Torrent ha oferit una ofrena floral al Monument de les Víctimes del Terrorisme de Torrent, en homenatge a Miguel Ángel Blanco, Regidor de la formació en la localitat basca d'Ermua, que tal dia com hui fa 26 anys va ser assassinat per la banda terrorista ETA. Els populars, a més, han guardat un minut de silenci per la memòria del jove polític basc, el segrest del qual i posterior assassinat va suposar un abans i un després en el tractament social i cívic del terrorisme a Espanya. La seua figura va fer que, milions de ciutadans, isqueren aqueixos dies de juliol de 1997 als carrers per a plantar cara a ETA i exigir la seua fi.

 

La Presidenta local dels populars i Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha asseverat que “no podem permetre que el record, l'exemple i la figura de Miguel àngel Blanco caiguen en l'oblit, no el mereixen ni ell ni la memòria de totes les víctimes del terrorisme d'ETA. És una mostra del que mai ha de tornar a succeir”. Folgado, al costat del Secretari General del PP a Torrent, José Gozalvo, i membres populars del govern local, han depositat un centre floral en aquesta plaça torrentina amb motiu d'aquest tràgic dia, però que també serveix per a recordar la memòria de totes les víctimes que, per desgràcia, el terrorisme ha deixat al seu pas.

 

"No oblidar qui són les víctimes i qui els assassins"

La líder popular en la capital de l'Horta Sud ha recalcat que “hem de recordar que ací només hi ha unes víctimes, tots els innocents assassinats o ferits per ETA, que hui són oblidats i agreujats pel govern de Sánchez, i uns botxins, la banda terrorista ETA i els seus seguidors, que ara són peça fonamental perquè aquest mantinga la butaca de La Moncloa”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.123.158

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.