Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Juliol del 2023
BNESTAR SOCIAL

L'antiga tresoreria de la Seguretat Social es convertirà en un centre Social

El baix de més de 339 metres quadrats es troba a la cantonada entre el carrer Germanies i Sant Valerià i suposa una inversió de més de 265.000 euros

L'Ajuntament de Torrent ha iniciat les obres d'adequació d'un nou Centre Social de la delegació de Benestar Social en els baixos de l'antiga Tresoreria de la Seguretat Social, situats al carrer Germanies, 82. Les obres, que van començar el passat 10 de juliol, compten amb un pressupost de 265.938,13 € i estaran finalitzades abans que acabe l'any 2023. El projecte està cofinançat amb els Fons FEDER i l'Ajuntament.
 

L'alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado ha visitat hui les obres per a conéixer de primera mà el desenvolupament d'aquestes, acompanyada pel regidor de benestar social, Arturo García, part del seu equip de govern i tècnics municipals. Folgado ha afirmat que “amb aquest nou Centre Social, l'Ajuntament de Torrent oferirà als usuaris dels serveis socials, una ubicació més cèntrica i en unes millors instal·lacions, tal com mereixen els veïns de la nostra ciutat, en un dels barris més poblats”.
 

El futur Centre Social comptarà amb una superfície útil de 339,3 m2 i tindrà huit despatxos, una sala d'espera amb ludoteca, lavabos adaptats i fins a un xicotet jardí interior de 19,7 m². Aquest Centre Social situat al carrer Germanies se sumarà al Centre Social Poble Nou situat al carrer Santo Domingo, al Centre Social Xenillet del carrer Albades, al de la Marina situat en Hernández Malillos i al Centre Social Zona Centre situat al carrer Verge de l'Olivar. A més de les obres iniciades al carrer Germanies, 82, també es troba en obres de reforma el Centre situat al carrer Santo Domingo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.102.68

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.