Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 16:09:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Juliol del 2023
MÚSICA

La Unió Musical, primer premi en el Certamen Especial de Bandes de la Diputació

L'agrupació musical participa este diumenge 16 de juliol que ve en el CIBM de València a partir de les 11 h

En un mà a mà molt disputat entre la Banda *Simfònica Unió Musical de Torrent i la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, els de la Ribera van aconseguir l'Esment Especial, mentre que els torrentins, van aconseguir el primer premi. La Va unir Musical de Torrent va participar aquest dissabte en el Certamen de Bandes de Secció Especial organitzat per la Diputació de València, que es va celebrar dissabte passat en la Plaça de Bous de València.

 

Les peces que va interpretar la Simfònica de la Va unir Musical de Torrent van ser: "Fent Unió" de Francisco José Martínez Gallego, "Concert per a Banda" d'Amando Blanquer i "Enuma Elish" de José Suñer Oriola. Els torrentins van estar abrigallats per gran quantitat de públic, entre els qui també va haver-hi representació municipal, com el regidor de Benestar Social, Arturo García.

 

El president de la UMT, Pepe Plaza ha afirmat que “estem molt contents amb la nostra actuació en el Certamen de la Diputació, amb el nostre nivell i amb la gent que ha vingut a donar-nos suport, al final ha sigut un mà a mà entre Santa Cecília de Cullera i nosaltres, als qui hem felicitat per l'esment d'honor”. Plaza també assenyala que “aquesta participació ens ha servit per a estar més preparats de cara al Certamen Internacional de Bandes de València que se celebra diumenge que ve 16 de juliol”.

 

La Unió Musical participarà diumenge que ve 16 de juliol, en la Secció d'Honor del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, que tindrà lloc en el Palau de les Arts a partir de les 11 hores.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
100.28.2.72

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.