Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Juliol del 2023
FALLES 2024

Vega Román Montero i María Peris Moreno, Falleres Majors de Torrent 2024

Vega Román, Fallera Major Infantil pertany a la comissió fallera de Segon Tram Avinguda i María Peris, Fallera Major és de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve

Passada la mitjanit del dissabte 8 de juliol les falles de Torrent van conéixer a les que seran durant aquest exercici les seues màximes representants Vega Román i María Peris. Vega Román, Fallera Major Infantil pertany a la comissió fallera de Segon Tram Avinguda i María Peris, Fallera Major és de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve. Al voltant de 800 persones van omplir l'Àgora de Parc Central per a viure un dels actes més emocionants i més esperats de les festes falleres de la capital de l'Horta Sud.
 

L'acte va començar al voltant de les 21.15 hores amb la recepció de les quals fins a aqueixa mateixa nit han sigut les màximes representants de les Falles, Lorena González i Anna Mora que al costat de les seues Corts d'Honor van ser rebudes per l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado i el regidor de Falles, Aitor Sánchez.
 

Després de la recepció va començar la primera part de l'acte en la qual tant Anna, com Lorena com les seues Corts d'Honor van rebre la medalla de plata de la ciutat de Torrent de mans de l'alcaldessa que en el seu discurs va agrair el seu treball i lliurament al llarg del passat exercici faller.

 

Després del discurs oficial va arribar el moment dels comiats, la primera va ser Lorena González, Fallera Major Infantil de Torrent de 2023 qui va agrair enguany a la seua Cort, a la seua família i a l'anterior corporació municipal. Anna Mora, Fallera Major de Torrent de 2023 també va fer el propi en el seu discurs. Tant Lorena com Anna es van emocionar en diversos moments i es van acomiadar de Torrent amb els aplaudiments del públic. Després del comiat va arribar el moment més esperat de la nit on les 18 candidates, infantils primer i majors després van pujar a l'escenari per la passarel·la entre els aplaudiments del món faller torrentí.
 

L'encarregada de donar a conéixer el veredicte del jurat va ser l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, que no va allargar el moment més del necessari i passada la mitjanit donava a conéixer els noms de les triades entre els aplaudiments i els crits de familiars i fallers de les comissions de Segon Tram i Cronista. L'acte va finalitzar amb els himnes de Torrent i de la Comunitat Valenciana així com un castell de focs artificials, després dels quals va arribar el moment de les felicitacions de familiars, amics i resta de fallers i falleres.
 

Més de 1.000 persones en el minut d'or
L'acte de l'elecció va ser retransmés en directe per les xarxes socials de tele Torrent i de l'Ajuntament de Torrent i Junta Local Fallera de manera simultània. El minut d'or en el qual es donaven a conéixer els noms de les triades va congregar a més de 1.000 persones que van viure en directe el nomenament de Vega i María. La retransmissió va estar presentada per la periodista Mamen Casabán que va estar acompanyada de dos comentaristes d'excepció, Susana Martínez, Fallera Major de Torrent de 2008 i Carla Cuñat, Fallera Major Infantil de Torrent de 2009.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.111.221

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.