Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 08 de Juliol del 2023
FALLES 2024

Les Falles de Torrent es preparen per a conéixer el nom de les Falleres Majors de Torrent de 2024

Entre les nou xiquetes i nou dones seleccionades pel jurat seleccionat per Junta Local Fallera, estan les màximes representants de les falles de la capital de l'Horta Sud

El món faller de Torrent es prepara per a viure la seua nit més emocionant. L'Àgora de Parc Central acull l'acte d'elecció de les Falleres Majors de Torrent de 2024. Entre les nou xiquetes i nou dones seleccionades pel jurat seleccionat per Junta Local Fallera, estan les màximes representants de les falles de la capital de l'Horta Sud que es donaran a conéixer al voltant de la mitjanit d'aquest dissabte 8 de juliol.
 

L'acte estarà dividit en dues parts. La primera serà l'acte de comiat de les quals fins hui han sigut les Falleres Majors de Torrent de 2023, Lorena González, Fallera Major Infantil de Torrent de 2023 i Anna Mora, Fallera Major de Torrent de 2023. Lorena i Anna tindran l'oportunitat d'acomiadar-se del món faller de Torrent en el qual serà, sens dubte, un dels discursos més difícils de la seua vida com a falleres, envoltades en l'escenari de les quals han sigut les seues Corts d'Honor.
 

Després del comiat de les màximes representants de les falles de Torrent del passat exercici, arrancarà la segona part de l'acte en el qual es nomenarà les Falleres Majors de Torrent de 2024. Una a una les candidates, començant per les infantils, pujaran a l'escenari per a escoltar el veredicte del jurat de la veu de l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, que estarà acompanyada en l'escenari pel regidor de Falles, Aitor Sánchez Collado.
 

L'acte d'elecció serà retransmés pel Facebook de Tele Torrent, l'Ajuntament de Torrent i Junta Local Fallera de Torrent de manera simultània. El directe estarà dirigit per la periodista torrentina, Mamen Casabán que estarà acompanyada de dues convidades d'excepció, Susana Martínez Layos, Fallera Major de Torrent de 2008 i Carla Cuñat Triguero, Fallera Major Infantil de 2009. Ambdues comptaran les seues experiències com a màximes representants de la ciutat i els sentiments que en aqueixos moments estaran vivint les 18 candidates infantils i majors.

Ací estan els noms entre les quals es troben les futures Falleres Majors de Torrent de 2024. Candidates Infantils: Mari Cruz Perez Villa de la falla Pare Méndez, Lola Medina Zayas, de la falla Barri Sant Gregori, Daniela Sanchis Alonso de la falla Benemérita, Valeria Bartual Montero de la falla Nicolau Andreu, Aitana Díaz Ramos de la falla Saragossa, Vega Román Montero de la falla Segon Tram Avinguda, Aitana Torres Peinado, de la falla Sant Valerià, Lucía Romero Parras de la falla Lope de Rueda i Ainhoa Rodrigo Marcilla de Reina Sofía.

 

I les candidates a Fallera Major de Torrent són: Mª Amparo Guzman Gómez, de la falla de la Plaça, Marta Navarro León de Àngel de l'Alcàsser, Zaira Herráiz Rosa de la falla Antoni Pardo, Mª José Llópez garcía de la falla Toledo, Estela Tanco Poveda de la falla Cotxera, Míriam Martínez Torrijos, de la falla Pare Méndez, Mireia Higueras Murica de Segon Tram, María Peris Moreno de Cronista i Alicia Lavara Marcilla de Reina Sofía. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.233.49

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.