Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Juliol del 2023
ELECCIONS GENERALS 23J

Arranca la campanya electoral del 23J marcada pel vot per correu

Per davant dues setmanes en les quals els partits polítics a Torrent trepitjaran el carrer per a demanar el vot dels seus candidats

Dos mesos després de la campanya de les municipals i autonòmiques arranca la campanya electoral de les Eleccions Generals del 23 de juliol. Una campanya marcada per les dates excepcionals en les quals s'han convocat i per l'augment del vot per correu.

A Torrent, a penes s'ha notat l'inici de la campanya electoral. Mentre que el Partit Popular no ha celebrat cap acte d'inici de campanya, més enllà del míting del passat dimarts 4 de juliol i s'està centrant en aquests primers dies en xarxes socials.

 

[Img #13732]

 

Per la seua part el PSOE i Compromís, en coalició amb Sumar, es van reunir en les seues respectives seus per a fer-se la típica foto d'inici de campanya amb la foto del seu candidat i candidata. VOX per la seua part es va traslladar a València.
 

Per davant dues setmanes en les quals els partits polítics demanaran el vot dels seus candidats. Aquests comicis estan marcats per la data en la qual se celebren que sembla, en un inici, que ha desmobilitzat a part de l'electorat. També el vot per correu ha augmentat en comparació amb anteriors cites electorals i seran molts els que exercisquen el seu dret a vot mitjançant aquesta eina.
 

El vot per correu serà clau en les generals del 23J, ja que s'espera un descens en la participació respecte a cites electorals anteriors. Les primeres enquestes auguren una victòria del Partit Popular, però sense opció a governar, fins i tot en coalició amb VOX, perquè la unió entre PSOE i Sumar, donaria la majoria absoluta al bloc d'esquerres amb un avantatge de tan sols 7 diputats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.152.53

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.