Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Juliol del 2023
ELECCIONS GENERALS 23J

Correos àmplia el seu horari d'estiu a Torrent per a facilitar el vot en les eleccions del 23J

L'oficina de la capital de l'Horta Sud obrirà des de les 8.30 del matí fins a les 8.30 de la vesprada de manera ininterrompuda

Correos àmplia el seu horari d'estiu a Torrent per a facilitar el vot de cara a les eleccions del 23J. L'oficina de la capital de l'Horta Sud obrirà des de les 8.30 del matí fins a les 8.30 de la vesprada de manera ininterrompuda. Com a mesura extra per a poder atendre les sol·licituds que puguen arribar, Correos atendrà els dissabtes 8 i 15 de juliol, entre les 9 i les 14 hores en la seua oficina de Torrent i en 25 més de la província de València.
 

Segons avanç el procés de lliurament de documentació i admissió de vot emés s'aniran estudiant més ampliacions en els horaris de les oficines, si fóra necessari, segons informen des de l'entitat. Correos també recomana a la ciutadania no deixar els tràmits del vot per correu per a última hora i sol·licita iniciar-los amb el marge de temps suficient perquè el procés es puga realitzar amb absoluta normalitat.
 

Correos està contractant tots els efectius necessaris per a garantir el vot per correu en les Eleccions Generals del 23 de juliol. Si calguera, se superaran els 12.000 efectius que han proposat les organitzacions sindicals. Per al procés de contractació s'està recorrent, en primer lloc, a les borses d'ocupació de Correos i, després, a les persones amb experiència laboral en la companyia.

 

També s'està oferint contractes, en cas necessari, als 84.000 aspirants a l'últim procés de consolidació d'ocupació. I en última instància, segons les necessitats, es recorrerà a les institucions d'ocupació oficials. A més es recorda que el termini per al depòsit del vot per correu per a les Eleccions Generals finalitza el dijous, 20 de juliol, en l'horari habitual de les oficines de Correos en tota Espanya.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.44.55

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.