Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 05 de Juliol del 2023
ELECCIONS GENERALS 23J

El PP arranca la campanya del 23J a Torrent com a ciutat símbol del canvi

A l'acte de precampanya van acudir el president del PPCV i pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón, Estebán González Pons, sotssecretari general del Partit Popular d'Espanya i Vicent Mompó, president provincial van acompanyar a l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado a la sala cívica de l'Antic Mercat

El Partit Popular arranca la precampanya a Torrent, com a símbol de ciutat del canvi el passat 28M i amb Amparo Folgado com a nova alcaldessa i que ja ha començat a canviar a millor la capital de l'Horta Sud i cinquena ciutat més poblada de la Comunitat Valenciana.
 

El Partit Popular de la província de València, liderat per Vicent Mompó va triar Torrent per a presentar a tots els seus candidats al Congrés dels Diputats i al Senat. Un acte multitudinari a la Sala Cívica de l'Antic Mercat al qual va assistir el president del PPCV, Carlos Mazón, el número 1 al Congrés, Esteban González Pons al costat de tots els candidats i en el qual Folgado va exercir d'alcaldessa amfitriona.
 

Amparo Folgado, després de donar la benvinguda a tots, va afirmar que "és el moment de completar el canvi que ja s'ha iniciat a Torrent i en unes setmanes en la Comunitat Valenciana, els ciutadans demanen passar pàgina i com bé diu la nostra precampanya, volen un estiu blau".
 

A més, l'alcaldessa de Torrent ha assenyalat que "els ciutadans estan farts de governs com el de Sánchez que només generen problemes, que no solucionen els problemes reals de la gent i que només tenen paraules buides i mentides, però fets zero".
 

Finalment, l'alcaldessa de Torrent Amparo Folgado ha afirmat que "A Torrent ja ens hem posat a treballar i volem que com més prompte millor, els veïns noten el canvi, noten la neteja als carrers, noten més seguretat i noten que tenen un govern municipal i una alcaldessa, al seu costat i que es preocupa i ocupa diàriament per solucionar els problemes reals de la gent".
 

El president del PPCV i pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón ha afirmat que "presentem als nostres candidats a Torrent perquè és el símbol del gran canvi que ja es comença a notar, la nova etapa, la nova aposta. Estem en ple procés de superar els menyspreus de governs que no han invertit en la Comunitat Valenciana. Estem alineant totes les polítiques i no podem desaprofitar aquesta oportunitat".
 

González Pons ha assenyalat que "aquest és el nostre primer acte de la campanya i ho fem ací perquè Torrent s'ha "desanchizado". I volem que aquesta època nova de desideologització que començarà la Comunitat també la volem per a Espanya. I "desanchizar" és el mateix que valencianitzar".
 

Per part seua, el president provincial, Vicent Mompó ha afirmat que "els valencians i tots els espanyols, necessiten deslliurar-se del polític que, com tèrmit, ha corcat a la societat espanyola. Ha aconseguit fragmentar-nos. I si això no canvia ja, ens trobarem que és massa vesprada".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.83.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.