Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Juliol del 2023
FALLES 2024

En marxa el procés d'elecció de les Falleres Majors de Torrent 2024

13 dones i 9 xiquetes participen en Camí d'un Somni com candidates a ocupar el màxim càrrec de representació de les falles de Torrent

Dilluns passat, 26 de juny, va tindre lloc l'arrancada del procés d'elecció quan 13 dones i 9 xiquetes candidates a ocupar el màxim càrrec de representació de les falles de Torrent van conéixer de primera mà a les 5 persones responsables de tindre la difícil tasca de triar qui serà la Fallera Major, la Fallera Major Infantil i les seues Corts d'Honor de la població per al present exercici faller.

 

Durant la setmana han tingut lloc entrevistes personals amb les candidates i pares en el cas de les xiquetes, així com altres tipus de proves que es prolongaren fins al dia 5 quan els membres del jurat hauran de resoldre la primera de les complexes incògnites, les 4 dones que no podran formar part de la Cort d'Honor.

 

L'última de les proves va tindre lloc el dilluns 3 de juliol en la sala cívica de l'Antic Mercat. Una prova oberta al públic i moderada pel periodista expert en Falles, Jaume Bronchud que va moderar un col·loqui entre les candidates majors i infantils amb la presència d'amics i familiar i com no del jurat.

 

Un acte innovador que va fer possible conéixer millor la personalitat de les candidates majors i infantils que per aquesta prova varen vestir de valenciana. El final del procés serà la nit del 8 de juliol en l'Àgora del Parc Central on el col·lectiu faller i la societat torrentina es donaran cita per a conéixer el nom de les triades a ocupar el tron de les falles de Torrent 2024.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.171.102

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.