Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Juny del 2023
SUCESSOS

Detinguts tres homes per vendre cocaïna en un bar de Torrent

L'altre punt de venda es trobava a València i en total en l'operació s'han confiscat 19,4 grams de cocaïna, 12 grams d'heroïna, 975 euros així com diverses bàscules de precisió

Agents de la Policia Nacional han desarticulat dos punts de venda de droga a la menuda, un d'ells a Torrent. Les operacions policials han culminat amb el registre de dos habitatges i un bar de la capital de l'Horta Sud i amb la detenció de set persones, sis homes i una dona d'entre 42 i 69 anys, de nacionalitat espanyola tots ells, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Les investigacions es van iniciar quan els policies de la Comissaria de Torrent van tindre coneixement que un establiment del municipi podria estar sent utilitzat com a punt de venda i subministrament de cocaïna.
 

Després de diverses labors de vigilància es va observar que l'amo del bar i un empleat estaven subministrant aquesta substància estupefaent als clients del mateix, però també a compradors que acudien expressament al local per a adquirir aquesta substància, mentre que l'altre detingut que vivia pròxim a l'establiment subministrava cada matí a la mateixa hora la mercaderia oculta en un periòdic doblegat sota el braç.
 

La investigació va culminar amb la detenció dels tres homes per un presumpte delicte contra la salut públic i el registre de l'establiment hostaler i l'habitatge d'un d'ells, i amb la intervenció de 17,5 grams de cocaïna, 900 euros en efectiu ocults en un bloc de marbre i una bàscula de precisió sí com a útils per a preparar la droga en dosi i una llibreta amb anotacions comptables. Dels tres detinguts, dos d'ells amb antecedents, han quedat en llibertat després de ser sentits en declaració.
 

Venda de droga en Russafa
El segon punt de venda de droga a la menuda desmantellat per la Policia Nacional es trobava en un habitatge del districte de Russafa, en aquesta operació es va detindre a quatre persones, tres homes i una dona d'origen espanyol.
 

Les investigacions es van iniciar després d'esbrinar els policies que des d'aqueix domicili podria estar venent-se substàncies estupefaents. L'operació va finalitzar amb la detenció de tres homes i una dona, d'entre 42 i 47 anys, tots de la mateixa unitat familiar com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. En el registre de l'habitatge s'han intervingut un total de 12 grams d'heroïna, 1,9 grams de cocaïna, 75 euros en efectiu, tres balances de precisió i una impressora 3D.
 

Els arrestats homes compten amb amplis antecedents policials per fets similars i de diversa índole, un dels quals ha passat a disposició policial. La dona que mancava d'antecedents policials, i dos dels homes han sigut posats en llibertat una vegada sentits en declaració, després de ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan foren requerits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.182.67

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.